Dit zijn alle aankomende Netflix kerstfilms en series

Heb jij er zin in om helemaal in de kerststemming te komen? En draai jij nu al de hele dag kerstliedjes thuis of in de auto? Dan ga jij heel blij worden van alles wat Netflix binnenkort te bieden heeft tijdens de feestdagen! In dit artikel hebben wij alle aankomende Netflix kerstfilms en series op een rijtje gezet die vanaf november op de streamingdienst verschijnen. Het zijn er veel. Heel veel. Dus voorlopig kan jij wel even genieten van alle Netflix kerstfilms en series.

 

Netflix kerstfilms

Holiday in the Wild (1 november)

Kristin Davies (Sex and the City) kruipt in de huid van Kate Conrad voor de Netflix kerstfilm Holiday in the Wild. Wanneer haar zoon het huis verlaat om te gaan studeren, boekt Kate een tweede huwelijksreis naar Zambia als verrassing voor haar man. Echter, ziet haar man het niet zitten en beëindigd gelijk hun relatie. Kate besluit alleen op Safari te gaan en tijdens een omweg door Zambia helpt ze piloot Derek Holliston (Rob Lowe) om een weesolifant te redden. Ze verzorgen hem in een lokale olifantenopvang en Kate besluit om haar verblijf te verlengen waardoor ze Kerstmis in Zambia door gaat brengen. En wie weet vindt ze wel opnieuw de liefde..

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Let it snow (8 november)

Op kerstavond wordt een klein stadje getroffen door een sneeuwstorm. De vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren worden op de proef gesteld door de komst van een gestrande popster, een gestolen vat, een groep concurrerende dansers, een mysterieuze vrouw bedekt met aluminiumfolie en een episch feest bij de plaatselijke Waffle Town. Niks zal hierna nog hetzelfde zijn. De hoofdrollen in Let it Snow zijn weggelegd voor onder andere Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina) en Jacob Batalon (Spider-Man: Far From Home)!

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Klaus (15 november)

De Netflix kerstfilm Klaus draait om de nieuwe postbode van Smeerensburg, genaamd Jesper. Hij raakt bevriend met de speelgoedmaker Klaus, een redelijk stugge man. Jesper doet Klaus een voorstel en vraagt hem om zijn oude speelgoed te doneren zodat hij ze gratis kan bezorgen. Klaus stemt hiermee in en wil hem zelfs onverwacht helpen. Het nieuws verspreidt zich snel onder de kinderen dat als ze Mr. Klaus een brief schrijven hij speelgoed voor ze gaat maken. Het enige probleem is dat de bewoners in Smeerensburg erg gewend zijn aan hun dagelijkse routine. Ze praten niet tegen elkaar en zorgen ervoor dat het de ongelukkigste plek op aarde is! Hopelijk kunnen Jesper en Klaus hier verandering in gaan brengen.

705Bron: Netflix

The Knight Before Christmas (21 november)

Een tovenares transporteert de Middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaagse Ohio tijdens de feestdagen. Hij raakt bevriend met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme en aardige natuurkundelerares wie teleurgesteld is geraakt in de liefde. Brooke helpt Sir Cole zijn weg te vinden in de moderne wereld en laat hem inzien hoe hij zijn mysterieuze zoektocht kan volbrengen. Er is namelijk maar één manier waardoor hij terug kan keren naar huis. Maar wanneer hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole zich af te vragen of hij wel echt terug wil naar zijn oude leven.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Holiday Rush (28 november)

De populaire New Yorkse radio-dj Rush Williams heeft zijn vier kinderen onwijs verwend sinds de dood van hun moeder. Op het moment dat zijn kinderen hun prijzige verlanglijstjes voor Kerstmis met hem delen, verliest hij zijn baan. Om ervoor te zorgen dat Rush op de New Yorkse radio te horen kan blijven, maken zijn producer Roxy en tante Jo een plan om hem te helpen een ander radiostation te kopen. Maar daarvoor zal de familie Williams wel een goedkoper en simpeler leven moeten gaan leiden.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

A Christmas Prince: The Royal Baby (5 december)

Het is Kerstmis in Aldovia en de royal baby is onderweg! Koningin Amber en koning Richard maken zich klaar om samen wat tijd vrij te nemen om de komst van hun eerste kindje voor te bereiden. Maar eerst moeten ze koning Taj en koningin Ming uit Penglia ontvangen om een 600 jaar oud verdrag te vernieuwen. Helaas raakt het verdrag vermist, waardoor de vrede in gevaar komt en een oeroude vloek ontkent kan worden. Amber moet zo snel mogelijk uitzoeken wie de dief is voordat de klok 12 uur slaat op kerstavond. Alleen dan is haar familie en het koninkrijk veilig.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

 

Netflix kerstseries

Nailed It! Holiday!: Season 2 (22 november)

St. Nicole en Jacques Frost presenteren de grootste misbaksels van dit kerstseizoen. Van ingestorte kerstcakes tot aangebrande koekjes. Er komen allemaal creaties voorbij, van de Kerstman tot scrooge tot engeltjes en elfjes! De bakkers vinden zeker weer nieuwe manieren om de keuken en je smaakpapillen te verwoesten. En het leukste van alles: de Grinch luidt het nieuwe seizoen in!

Bron: Netflix

Merry Happy Whatever (28 november)

Merry Happy Whatever is een kerstserie die zich tijdens de hectische dagen voor en na Kerstmis afspeelt. We volgen Don Quinn, die zijn best doet om een balans te vinden tussen de stress die kerst met zich meebrengt en de eisen van zijn familie. Wanneer de jongste dochter Emmy uit Los Angeles overkomt met haar nieuwe vriend Matt, besluit Don dat hij hem gaat testen.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Sugar Rush Christmas (29 november)

Hunter March, Candace Nelson en Adriano Zumbo zijn weer de jury in Sugar Rush Christmas en worden bijgestaan door de gast-juryleden Tiffani Thiessen, Liza Koshy, Donal Skehan, Jeanine Mason, Amirah Kassem en Olympisch goud winnares Meryl Davis! Samen proeven zij van de heerlijke Kersttraktaties in drie wedstrijdrondes. Uiteindelijk zal de jury beslissen welk team naar huis gaat met $10,000 vandoor gaat in deze zes Kerstafleveringen.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Magic For Humans: Season 2 - Holiday Episode (6 december)

Ho ho ho! Justin omarmt de Kerstgedachte door de school van de Kerstman te bezoeken en kinderen te leren over de magie van het schenken. 

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Home for Christmas (december)

Johanne is dertig jaar en is de enige single in haar vriendenkring en in haar familie. Ze moet dealen met constante opmerkingen over haar vrijgezellenleven en dan zijn er natuurlijk ook nog de verwachtingen van de maatschappij over hoe dé perfecte kerst eruit ziet. Het wordt Johanne allemaal te veel en ze besluit om op zoek te gaan naar een partner die ze met Kerstmis mee kan nemen.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Holiday Secrets (december)

Drie Kerstfeesten. Drie vrouwen. Drie generaties. Holiday Secrets gaat over grootmoeder Vivi, dochter Sonja en kleindochter Lara. Deze vrouwen gaan, ieder op hun eigen manier, de uitdagingen van het leven aan. Ze worstelen met de beslissingen die ze moeten maken over hun vrijheid en de offers die ze hebben gebracht in de afgelopen 100 jaar.

 

Kids & Family

Super Monsters Save Christmas (26 november)

Het is Kerstavond in Pitchfork Pines en de Super Monsters komen samen om de huizen te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en het feest te redden! Hopelijk gaat ze dat lukken..

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

True: Winter Wishes (26 november)

Iedereen uit het Rainbow Kingdom is samengekomen om het Winter Wishfest te vieren, maar wanneer Forever Frost uit het Ice Kingdom ontsnapt, zou de dag zo maar eens verpest kunnen worden. Kan True alles redden?

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Team Kaylie: Part 2 - Holiday Episode (2 december)

Om Amber door haar eerste Kerstmis zonder haar moeder heen te helpen, besluit Kaylie om voor haar het poppenhuis te kopen dat ze altijd al wilde hebben. Helaas zit Kaylie zonder geld en neemt ze samen met Chewy en Jackie een baantje, als elf van de Kerstman van het lokale winkelcentrum, aan. Wanneer de Kerstman echter niet op komt dagen, besluit Kaylie zelf de baard aan te trekken en het werk over te nemen.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (6 december)

Lucky en haar vrienden gaan op Kerstavond op avontuur in de stad. Ze zijn namelijk op zoek naar het perfecte cadeau. Op de terugweg naar Miradero gooit een lawine hun plannen helemaal in de war.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

A Family Reunion Christmas (9 december)

In A Family Reunion verhuizen de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia. Al snel merken ze dat het er op het platteland heel anders aan toe gaat dan zij gewend zijn in de stad. In de Kerstspecial zijn de McKellans terug om Kerstgedachte te verspreiden over het belang van familie, vergeving en empathie.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

Alexa & Katie: Season 3 - Holiday Episode (30 december)

Het is Kerstvakantie en Alexa krijgt opeens veel aandacht van haar ex-vriendje Dylan. Van wie ze echter geen aandacht krijgt is Spencer, die zichzelf langzaam aan het terugtrekken is. Wanneer ze erachter komt dat dit is omdat hij zijn haar aan het verliezen is door zijn chemokuur, wordt Dylan de laatste aan wie ze denkt en besluit ze Spencer te helpen. Tegelijkertijd heeft Katie een winkel waarin ze ingeblikt eten verkoopt. Maar wanneer haar werk en vrijwilligerswerk drukker en drukker worden heeft ze het moeilijk om positief te blijven.

Netflix kerstfilmsBron: Netflix

 

Overige kerstfilms en series op Netflix

Annie (31 oktober)

Christmas Break-In (1 november)

Christmas Survival (1 november)

Elliot the Littlest Reindeer (1 november)

Holly Star (1 november)

Santa Girl (1 november)

The Christmas Candle (1 november)

Christmas in the Heartland (1 november)

A Holiday Engagement (4 november)

Christmas Crush (4 november)

Dear Santa (4 november)

A Bad Mom's Christmas (29 november)

A Cinderella Story: Christmas Wish (1 december)

Bron: Netflix

Lees ook: De eerste beelden van de aankomende Hallmark kerstfilms

Nieuwste artikelen

  • Hamley en de draak - Sandra J. Paul

  • De Apollomoorden - Chris Hadfield

  • Mungo - Douglas Stuart

  • 12 romantische fantasy series

  • 11 Series zoals Bridgerton

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

Zoek in artikelen