Top 12 aanraders op Dplay

In Nederland kennen we ondertussen al verschillende streamingdiensten, maar ben je ook al bekend met de streamingdienst Dplay? Op deze streamingdienst zijn de programma's van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Food Network, HGTV en MotorTrend te zien. Zo kun je bijvoorbeeld het leuke en verslavende programma Say Yes to the Dress kijken op Dplay! Wij hebben daarom voor jullie 12 aanraders op Dplay in willekeurige volgorde op een rijtje gezet.

Op Dplay.nl kun je je gratis registreren en heb je toegang tot een beperkt aantal programma's. Ook biedt Dplay een Premium abonnement aan. Dit kost €3,99 per maand en heeft een gratis proefperiode van twee weken. Met dit abonnement heb je toegang tot het gehele aanbod op Dplay. Dplay geeft momenteel 50% korting op een jaarabonnement, dus dit is het moment om het te proberen!

Toddlers & Tiaras

Wij als nuchtere Nederlanders kunnen ons niet voorstellen dat wij onze kinderen laten meedoen aan schoonheidswedstrijden. Maar in Amerika bestaat dit dus wel en het is ontzettend bizar! Hoog vermaak percentage dus.

Bron: Authentic Entertainment, TLC.

Say Yes to the Dress

Wie kent dit programma niet? Verslavend om te kijken en natuurlijk te genieten van al die mooie jurken. Naast de Amerikaanse versie bestaat er ook een Benelux versie met niemand minder dan Fred van Leer! Als je fan bent van het programma herken je vast deze gedachtes ook!

Bron: TLC.

Fixer Upper

De nieuwe renovatie programma's blijven maar komen en wij vinden ze allemaal natuurlijk super leuk. Maar TLC heeft een gigantisch aanbod hierin en deze is zeker een van de leukere programma's! Joanna en Chip zijn een super leuk stel met onwijs veel kinderen (hoe kunnen ze dat toch combineren?) en zij verzorgen samen de leukste verbouwingen en ontwerpen van oude huizen.

Bron: High Noon Entertainment, HGTV

90 Day Fiancé

Zo lekker kijken naar koppels die elkaar net kennen en al super snel gaan trouwen en alle drama die daarmee gepaard gaat! En je hebt van dit programma al vele spin-offs om verder te kijken zoals Pillow Talk, Happily Ever After en Before the 90 Days.

Bron: Sharp Entertainment, TLC.

Extreme couponing

Je denkt misschien wat is dit en is dit leuk om te kijken? Het antwoord is JA! Dit is echt verslavend, je ziet namelijk mensen die de hele dag bezig zijn met coupons sparen en daarna zo goed als gratis boodschappen doen! Het is ontzettend bevredigend om op het einde te zien hoe dat gigantische bonnetje van de supermarkt wordt terug gebracht tot zo goed als niks.

Bron: Sharp Entertainment, TLC.

Outdaughtered

Altijd al willen weten hoe het zou zijn met 6 kinderen thuis? Nu krijg je het antwoord. Hectisch, schattig, druk, stress, maar wel veel liefde.

Bron: The Boardwalk Entertainment Company, TLC

Expedition Unknown

Dit is een avonturen programma over een soort van Indiana Jones achtige type die grote mysteries probeert te vinden. Heel vermakkelijk om te kijken en je leert veel over de geschiedenis en cultuur om het thema heen. Het mysterie tintje maakt het natuurlijk ook wat spannender ook al vindt hij vaak "de schat" helaas niet. Maar de weg ernaartoe is waar het om gaat. 

Bron: Ping Pong Productions

Dr. Pimple Popper

Je denkt misschien: een programma over het uitknijpen en weghalen van de meest bizarre gezwellen is toch hartstikke vies? Aan de ene kant is het dat ook, maar aan de andere kant is het ontzettend boeiend om te zien wat voor gezwel het precies is en hoe dr. Sandra Lee (oftewel Dr. Pimple Popper) het dit keer weer voor elkaar krijgt om het weg te halen! En wist je dat filmpjes van het uitknijpen van puisten heel populair zijn? Veel mensen vinden het namelijk heel bevredigend om te zien.

Bron: TLC.

Property Brothers

Deze (knappe) tweeling zijn de perfecte vastgoed mannen. De één is een geweldige makelaar en de ander is een hele handige aannemer. Zij realiseren samen de mooiste woningen. En er kan wat jaloezie optreden want de prachtige huizen lijken ze altijd te realiseren binnen 2 weken en met een budget waarvoor je in Nederland een flatje kan kopen.

Bron: Cineflix Productions

Cake wars

Pas op! Van het kijken van dit programma krijg je spontaan zin in taart! Houd jij van kookprogramma's en wedstrijden? Dan is dit de perfecte combinatie voor jou. Onder een enorme tijdsdruk gaan bakkers de strijd aan om de mooiste creaties te maken. Zo zijn wij al een taart tegengekomen waar een scene van Shrek volledig wordt afgebeeld maar ook waar een volledig natuurpark werd gemaakt. En dat volledig van taart! Deze taarten zijn zeker niet bedoeld om op te eten want ze zijn veel te mooi.

Bron: Super Delicious Productions

Salvage Hunters

Antiekhandelaar Drew Pitchard reist af naar alle uithoeken van het Verenigd Koninkrijk op zoek naar de populairste voorwerpen om zijn collectie antiek aan te vullen. Het is elke keer leuk om te zien welke objecten hij  weet aan te schaffen en hoeveel hij er uiteindelijk aan verdient! En heb jij een oude antieke bloemetjes stoel staan die bijna uit elkaar valt of een kapotte fabriekslamp staan? Dan is Drew vast geïnteresseerd.

Bron: Cineflix productions.

Will & Grace

Wie kent deze heerlijke sitcom niet? Het leven van Will, Grace, Karen en Jack weet altijd een lach op ons gezicht te toveren! Het verslavingsgehalte voor deze serie ligt hoog en voor je het weet heb je zo een heel seizoen gekeken.

Bron: KoMut Entertainment

Lees ook: Nieuwe TLC serie met Bobbi Eden

Dit artikel is tot stand gekomen met de samenwerking van Dplay.

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • The Vampire Diaries verdwijnt van Netflix, maar verschijnt op deze streamingdienst

  • Zomer op Netflix: De leukste young adult films

  • Disney+ Star voegt in februari meer dan 200 films en series toe

  • 16 van de leukste Disney+ tiener komedies

  • Nieuw op TLC: Cougar Love

Zoek in artikelen