Dplay aanraders voor de zomer

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om lekker buiten van de zon te genieten, maar het is af en toe ook leuk om een zomerse serie te kijken! Als je inspiratie nodig hebt om je huis te verbouwen of voor je volgende vakantie, de liefde zoekt, gaat koken voor iedereen of gewoon lekker thuis blijft, deze series zullen je vermaken en eventueel inspireren deze zomer.

Op Dplay.nl kun je je gratis registreren en heb je toegang tot een beperkt aantal programma's. Ook biedt Dplay een Premium abonnement aan. Dit kost €3,99 per maand en heeft een gratis proefperiode van twee weken. Met dit abonnement heb je toegang tot het gehele aanbod op Dplay.

Fixer Upper

Ben je een bezige bij en wil je deze zomer nu écht een keer je huis op gaan knappen? Dan kan je met dit programma inspiratie op doen! Wie weet krijg je nu eindelijk een goed idee wat je met die ene kamer wil doen of zie je juist leuke inspiratie voor de huiskamer.

Planet Earth

Of je nu op vakantie gaat deze zomer, of dat je thuis blijft, met Planet Earth kan je al het moois zien wat onze Aarde te bieden heeft! Van de oceaan tot de woestijn en van de jungles tot de noordpool, alles komt voorbij in Planet Earth. Wie weet doe je wel inspiratie op voor de volgende zomervakantie!

Ayesha's Home Kitchen

Als echte keukenprinses vind je het natuurlijk heerlijk om in de keuken te staan. En in de zomer is het helemaal leuk om de lekkerste dingen op tafel te toveren om samen (of in je eentje) te gaan dineren buiten. Als je van lekker koken houdt kun je zeker inspiratie op doen met Ayesha's Home Kitchen!

90 Day Fiancé

Als je in de zomervakantie naar het buitenland op vakantie gaat dan zou het zomaar kunnen dat je de liefde van je leven vindt! Wie zwijmelt er niet weg bij een vakantieromance? In 90 Day Fiancé kan je het lief en leed volgen van verschillende vakantieliefdes die na 90 dagen moeten beslissen of ze met elkaar willen trouwen.

Fred van Leer - Alles uit de kast

Als je deze zomer je kast gaat opruimen en toe bent aan een nieuwe garderobe dan kan je inspiratie op doen met Fred van Leer - alles uit de kast! Deze stylist weet waar hij het over heeft en weet altijd de leukste outfits samen te stellen. Wie weet heb je aan het eind van de zomervakantie wel een hele nieuwe gardarobe weten aan te schaffen.

Ganges - River Of Life

Droom jij om deze zomer een prachtige reis te maken? India is bijvoorbeeld een prachtig land. Zo hebben ze de Himalaya en de Ganges vlakte. Misschien zit zo'n reis er deze zomer niet in, maar je kan zeker al plannen maken voor de volgende zomervakantie! En met dit programma zie je bijzondere plekken die je anders misschien nooit gevonden zou hebben. Pak je notitieboek er maar bij en maak aantekeningen van de plekken die jij zeker zou willen bezoeken.

Bron: BBC

Beachfront Bargain Hunt

Heb je er altijd al van gedroomd om je zomervakantie door te brengen in je eigen vakantiehuisje aan het strand? Hoe fijn is het om 's ochtends wakker te worden aan het strand met de brandende zon op je gezicht? Wij zien dat wel zitten! In dit programma gaan ze op zoek naar de mooiste (en betaalbare) vakantiehuisjes. Wie weet doe je wel inspiratie op en zit je zelf straks in zo'n mooi vakantiehuisje.

Salvage Hunters

Je kan deze zomer natuurlijk ook gewoon lekker op antiek gaan jagen. Wie weet vind je wel bijzondere munten of overblijfselen van de oudheid? Ben je zelf niet zo'n schattenzoeker, maar vind je het wél interessant om meer over antiek te leren? Met dit programma reis je naar alle uithoeken van de Verenigde Staten gewoon vanuit je luie stoel.

Vacation House for Free

Als je van plan bent om deze zomer een vakantiehuisje te nemen en te verhuren kan je met dit programma zeker genoeg inspiratie op doen. In Vacation House for Free wordt er namelijk ook verteld hoe je de kosten kan dekken. Ontzettend handig! Zo ben jij straks klaar om deze zomer een vakantiehuisje te kopen.

Cake Wars

Wil je deze zomer je creatieve bak kant laten zien? Dan is Cake Wars het ideale programma om inspiratie op te doen! Heb je nog geen vakantieplannen deze zomer? Dan is dit het moment om eindelijk eens al die taarten te bakken die je ooit eens zou willen maken. Oefening baart kunst en wie weet zien jouw taarten er straks net zo mooi uit als die van de kandidaten uit Cake Wars.

Dinner Date

Je kent vast het gezegde 'liefde gaat door de maag' wel. Dit programma neemt dit spreekwoord wel heel letterlijk, want de deelnemers krijgen een blind-date en weten alleen wat diegene voor ze gaat koken! Als je zelf nog niet de liefde gevonden hebt is het natuurlijk hartstikke leuk om zelf zo'n blind-date te doen. Of wie weet doe je wel inspiratie op om zelf iets bijzonders voor je geliefde te koken deze zomer.

Bron: TLC, Hat Trick Productions

Legendary Locations

Voor de wereldreizigers onder ons die deze zomer thuis blijven is het natuurlijk extra zuur. Het liefst trek je erop uit om de wereld te ontdekken! Met Legendary Locations maak je een prachtige reis en dat vanuit je luie stoel! Met dit programma kan je wel meteen alvast je volgende rondreis plannen.

Mediterranean Life

Kan de zomer voor jou niet lang genoeg duren? Als je voor de eeuwige zomer wilt gaan dan kan je genieten van Mediterranean Life. Van de Spaanse kust tot Griekenland, het komt allemaal voorbij in het programma. En zo kan jij nog wat langer genieten van de zomer.

Lees ook: Top 12 aanraders op Dplay

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen