Series op Netflix waar wij naar uitkijken in 2022

Netflix staat er om bekend dat de streamingdienst met veel goede series komt. Zo ook in 2022 weer. Zo kijken we bijvoorbeeld uit naar The Witcher: Blood Origin, een spin-off serie van het populaire The Witcher, maar ook vervolgseizoenen van goede series als bijvoorbeeld Stranger Things en Bridgerton. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van alle Netflix series waar wij naar uitkijken in 2022!

Bron: Netflix

Bridgerton seizoen 2 - vanaf 25 maart

Het was even geduld hebben tot we hoorden wanneer Bridgerton seizoen 2 zou verschijnen, maar hij komt er dan toch echt aan: seizoen 2 is vanaf 25 maart te zien op Netflix! Dit seizoen zal gaan over Anthony Bridgerton en zijn liefdesleven. Natuurlijk zullen we de andere leden van het gezin ook terugzien, al komt de Duke van Hastings (Regé-Jean Page) helaas niet meer terug. Gelukkig ziet het er allemaal wel veelbelovend uit en wij zijn heel benieuwd naar Bridgerton seizoen 2! De eerste beelden zie je hier:

Stranger Things seizoen 4 - zomer 2022

Voor het vierde seizoen van Stranger Things hebben we helaas nog geen releasedatum, maar we weten dat het ergens in de zomer zal zijn. In het nieuwe seizoen zijn Will en Eleven samen met Joyce en Jonathan verhuisd naar Californië. Gelukkig gaan ze terug naar Hawkins tijdens Spring Break, zodat ze heel veel plezier met hun vrienden kunnen hebben. Toch?! Bekijk hieronder de teaser trailer voor het nieuwe seizoen van Stranger Things, dan begrijp je wel waarom wij zoveel zin hebben in de nieuwe afleveringen:

Virgin River seizoen 4 - 2022

Ook op het vierde seizoen van Virgin River kunnen wij niet wachten! Deze heerlijke romantische dramaserie over Mel, die naar het kleine plaatsje Virgin River is verhuisd om haar verleden te ontvluchten, gaat verder. Wij zijn erg benieuwd hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen, want het einde van seizoen 3 liet ons weer heel ongeduldig achter! Wat is er bijvoorbeeld met Preacher gebeurd - en hoe gaan Jack en Mel om met de zwangerschap en alles wat daarmee te maken heeft?

Helaas is er nog geen trailer voor het vierde seizoen van Virgin River en ook weten we niet precies wanneer hij zal verschijnen, maar we verwachten dat het ergens tussen april en juli zal zijn. Hopelijk heel erg snel! Bekijk hier de schokkende laatste scène uit seizoen 3 van Virgin River nog eens:

Sweet Magnolias seizoen 2 - vanaf 4 februari

Ook van de geweldige serie Sweet Magnolias is nog geen trailer, maar we weten wel dat in ieder geval de belangrijkste castleden terug zullen keren: Brooke Elliott (Dana Sue Sullivan), JoAnna Garcia Swisher (Maddie Townsend), Heather Headley (Helen Decatur) en Carson Rowland (Tyler ‘Ty’ Townsend). De serie volgt een stel vriendinnen die al sinds de middelbare school hecht zijn. In seizoen 2 gaan we in ieder geval zien met wie Kyle in de auto zat tijdens het ongeluk en hoe dat afloopt. “We gaan de vragen beantwoorden die kijkers hebben over het auto-ongeluk, Isaac’s ouders, Maddie en Coach Cal, alles. Maar we gaan ook nieuwe vragen stellen,” vertelde showrunner Sheryl Anderson aan Netflix.

Je kunt hier in ieder geval wel terugzien wat er ook alweer in seizoen 1 van Sweet Magnolias gebeurd is:

The Witcher: Blood Origin - 2022

Wij zijn helemaal fan van The Witcher, deels door Henry Cavill maar ook doordat het verhaal zo goed in elkaar zit en de visuele effecten ons iedere keer weer verbijsteren. Aan het einde van het tweede seizoen zat voor kijkers een grote (en zeer welkome!) verrassing: de trailer van de spin-off serie The Witcher: Blood Origin. Dit is een prequel op de andere serie en zal gaan over het ontstaan van de allereerste Hekser, 1200 jaar voor de huidige serie.

Over de datum waarop The Witcher: Blood Origin op Netflix komt weten we nog niets, maar we hopen heel snel. Lieve mensen van Netflix, houden jullie ons op de hoogte? Bekijk hier de teaser trailer die ons zo nieuwsgierig maakte:

The Sandman seizoen 1 - 2022

Ben jij ook fan van de series Lucifer en Locke & Key? Dan is The Sandman ook iets voor jou! Deze drie spelen zich namelijk af in hetzelfde universum (hoe dat allemaal precies zit, lees je in dit artikel). The Sandman vertelt het verhaal van Dream, een Endless, die wordt gevangen bij een poging om zijn broer Death te pakken te krijgen. Dream moet niet alleen ontsnappen, maar ook op zoek naar de artefacten die van hem gestolen zijn. 

We weten nog niet veel over de nieuwe serie (zoals de precieze releasedatum), maar met voorgangers als Lucifer en Locke & Key zijn wij toch wel heel benieuwd wat Netflix voor ons in petto heeft. De eerste beelden van The Sandman van Netflix zie je hier:

The Umbrella Academy seizoen 3 - 2022

Het derde seizoen van The Umbrella Academy zal op zijn minst gezegd spectaculair worden: de leden van de Sparrow Academy uit een andere tijdlijn zijn gearriveerd! Zowel Sir Reginald als Ben Hargreeves zijn nog in leven, wat voor kijkers een hele opluchting is (die laatste, vooral). Door hun bemoeienis in Dallas hebben de Hargreeves een nieuwe tijdlijn gemaakt. Ingewikkeld? Een beetje wel. Willen we het zien? Natuurlijk wel!

Bij gebrek aan een trailer voor het nieuwe seizoen kijken we nog maar een keer naar deze leuke dansscène van The Umbrella Academy!

The Crown seizoen 5 - november 2022

Het een na laatste seizoen van The Crown komt in november op Netflix. In het nieuwe seizoen van de Emmy Award-winnende serie volgen we een nieuwe cast, waaronder Imelda Staunton als Queen Elizabeth II. Elizabeth Debicki zal de rol van Diana spelen. Verder weten we nog weinig, maar dat betekent absoluut niet dat we minder zin hebben in The Crown seizoen 5!

In dit filmpje zie je hoe Imelda Staunton (de nieuwe Queen Elizabeth) het vijfde seizoen van de populaire serie aankondigd:

Cobra Kai seizoen 5 - 2022

Seizoen 4 staat nog maar sinds kort op Netflix, maar aan seizoen 5 van Cobra Kai wordt al hard gewerkt. Sterker nog, het complete seizoen is al opgenomen! En dat is maar goed ook, want wij willen weten hoe het verhaal verder gaat! De vete tussen de verschillende partijen lijkt alleen maar groter te worden... 

Van seizoen 5 is nog geen trailer, maar heb jij Cobra Kai seizoen 4 al gezien? Bekijk hier de trailer nog eens van het toffe vierde seizoen:

When Calls the Heart seizoen 7 - 2022

Het zevende seizoen van When Calls the Heart is al uitgebracht door Hallmark Channel zelf, maar in 2022 zal hij ook op Netflix verschijnen. Het zevende seizoen gaat verder waar de kerstspecial van seizoen 6 stopte. In het nieuwe seizoen zullen veel vragen beantwoord worden, dus wij zijn heel benieuwd. Vooral ook na de cliffhanger waarmee seizoen 6 van When Calls the Heart eindigde!

De trailer van seizoen 7 van When Calls the Heart bekijk je hier:

Locke & Key seizoen 3 - 2022

Ook het derde seizoen van Locke & Key zal weer vol zitten met nieuwe uitdagingen - volgend Netflix de gevaarlijkste tot nu toe! Een nieuwe bedreiging lijkt nieuwe en heel eigen plannen te hebben voor de sleutels van Keyhouse. De kinderen ontdekken ook nieuwe magische zaken. Dat het derde seizoen dit jaar al komt, is niet echt een verrassing, aangezien al in september bekend werd gemaakt dat de opnames afgerond waren.

Voor seizoen 3 van Locke & Key is nog geen trailer, maar wellicht heb jij seizoen 2 nog niet gezien. Bekijk hier de trailer en wordt net zo enthousiast als wij voor het nieuwe seizoen van Locke & Key:

Firefly Lane seizoen 2 - 2022

Firefly Lane gaat over dertig jaar van het leven van de onafscheidelijke vriendinnen Tully en Tate. Beide kiezen ze een heel ander leven, waardoor hun vriendschap niet altijd even makkelijk te onderhouden is. We weten niet zeker waar seizoen twee over zal gaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kristin Hannah, maar de makers zijn eerder afgeweken van het originele verhaal, dus we kunnen niet uit gaan van de boeken. Er komen een aantal nieuwe castleden opduiken in seizoen 2 van Firefly Lane: Ignacio Serricchio (Lost In Space), Greg Germann (Grey’s Anatomy), India de Beaufort (Zoey’s Extraordinary Playlist) en Jolene Purdy (The White Lotus).

Helaas is er nog geen trailer, maar we hebben wel de aankondiging voor het tweede seizoen van Firefly Lane voor je in de aanbieding. Hier is hij:

Outlander seizoen 6 - 2022

Helaas zal het zesde seizoen van Outlander door corona minder afleveringen krijgen, maar hij komt er in ieder geval wel aan! De afleveringen zelf zijn langer, waardoor we gelukkig niet met veel minder kijktijd te maken zullen hebben. Het nieuwe seizoen wordt duister en opwindend. Claire zal een stuk minder stabiel zijn dit seizoen, zo meldde Caitriona Balfe over het personage dat ze speelt. Outlander heeft het allemaal: avontuur, romantiek, geschiedenis... Wat willen we eigenlijk nog meer?

De teaser trailer van Outlander seizoen 6 bekijk je hier:

Peaky Blinders seizoen 6 - 2022

Het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders komt er ook dit jaar aan. Tot onze spijt is Helen McCrory, die de rol van Polly speelde, overleden voordat het filmen van het laatste seizoen van Peaky Blinders begon. We weten niet hoe de makers haar afwezigheid zullen verklaren. Alfie, die gespeeld wordt door Tom Hardy, zal een grote rol spelen in dit seizoen. Ook keren vaste castleden als Cillian Murphy en Paul Anderson terug. Ondanks dat dit het laatste seizoen zal zijn, heeft showmaker Steven Knight meerdere malen duidelijk gemaakt dat hij het verhaal op een andere manier verder wil laten gaan, zoals bijvoorbeeld een film. De maker heeft ons vuurwerk beloofd voor het laatste seizoen van Peaky Blinders, dus wij zijn heel benieuwd hoe het verhaal afgerond zal worden!

Hier zie je de trailer van seizoen 6:

Dit zijn de Netflix series voor 2022 waar wij heel erg naar uitkijken. Waar wacht jij met smart op?

 

Bron: Netflix

Lees ook: Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

Nieuwste artikelen

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

  • Er komt een vervolg op de kerstfilm The Holiday!

  • Netflix trailer Harry & Meghan onthuld

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen