De leukste reality series op Netflix

Reality tv series kijken makkelijk weg. Je hoeft niet veel moeite te doen om ze te kunnen volgen en je kunt verzekerd zijn van uren vermaak. Zeker na een lange werkweek, of gewoon om even te ontspannen, gooien deze series hoge ogen. Wij zetten de leukste reality series op Netflix voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk, toch? 

Selling Sunset
Selling Sunset toont het drama bij The Oppenheim Group, waar elite makelaars in onroerend goed het luxe leven verkopen aan hun welvarende kopers. En het drama wordt nog groter wanneer een nieuwe agent zich bij het team voegt en de veteranen willen dat ze zichzelf bewijst voordat ze haar als lid van de groep accepteert. Selling Sunset heeft ondertussen 5 seizoenen op Netflix staan en het zesde seizoen is bevestigd. Met deze serie kun je dus even door!

Bekijk hier de trailer van Selling Sunset: 

The Circle
The Circle is een realityserie. Een groep onbekende inwoners van Amerika wonen tijdelijk samen in appartement. Met één twist: ze mogen elkaar niet ontmoeten. Ze zitten allemaal in een aparte kamer en communiceren via het netwerk The Circle. Er staan ondertussen vijf seizoenen van The Circle op Netflix, maar er zijn ook een aantal spin-offs, zoals The Circle France en The Circle Brazil. 

Bekijk hier de trailer van The Circle seizoen 1: 

Bling Empire
De serie richt zich op de levens van rijke, materialistische Oost- en Zuidoost-Aziatische Amerikanen, socialites in de omgeving van Los Angeles, beschreven als echte Crazy Rich Asians. Volg L.A.'s enorm rijke plezierzoekers terwijl ze alles uit de kast halen met fantastische feesten, glamour en drama in deze realityserie.

Bekijk hier de trailer van Bling Empire:

Are you the One
De serie is in 2014 al begonnen met Ryan Devlin als presentator, maar het zesde seizoen staat nu op Netflix. In het programma moeten tien alleenstaande vrouwen en tien alleenstaande mannen, die slecht zijn in daten, binnen tien weken hun perfecte match vinden. Hierbij wordt nog wel geholpen door wekelijkse opdrachten waarbij de deelnemers een date kunnen winnen die kan leiden tot het 'waarheidshok' (Truth Booth) waarin direct te zien is of hij/zij een perfecte match heeft gevonden. Aan het eind van de week (aflevering) is er een match-upceremonie, waarbij de mannen/vrouwen (elke week het andere geslacht) zichzelf en hun vermoede perfecte match vastleggen. Wanneer iedereen dat heeft gedaan, wordt er door middel van tien lichten duidelijk hoeveel vermoede matches correct geraden zijn, alleen niet welke.

Bekijk hier de trailer van het zesde seizoen van Are you the One: 

RuPaul's Drag Race
RuPaul's Drag Race is een Amerikaans talentenjachtprogramma voor dragqueens dat sinds 2009 wordt uitgezonden. Deze realityserie werd bedacht door de dragqueen en zanger RuPaul en geproduceerd door World of Wonder voor Logo. RuPaul is de medebedenker en de presentator van de serie, alsook het belangrijkste jurylid. Fan van RuPaul? Op Netflix vind je meerdere varianten, zoals RuPaul's Drag Race All Stars, RuPaul's Drag Race Untucked! en RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular. 

Bekijk hier de trailer van RuPaul's Drag Race: 

Love is Blind
In deze reality tv serie willen singles geliefd zijn om wie ze zijn, in plaats van om hoe ze eruit zien, hebben zich aangemeld voor een minder conventionele benadering van het moderne daten. Ze gaan op zoek naar de liefde en gaan zich verloven, maar ontmoeten elkaar daarna pas. Er staan drie seizoenen van Love is Blind op Netflix, maar je hebt ook Love is Blind Brazil, Zweden en Japan. 

Bekijk hier de trailer van Love is Blind: 

Too Hot To Handle
In Too hot to handle doen singles mee om 100.000 dollar te winnen. Wat ze hiervoor moeten doen? Niet met elkaar naar bed gaan. Als de stellen geen seks hebben, winnen ze het volledige bedrag. 

Bekijk hier de trailer van Too Hot to Handle: 

The Ultimatum: Marry or Move On
De show bevat zes stellen die op het punt staan ​​​​te trouwen. Elk paar heeft acht weken de tijd om te beslissen of ze voor altijd willen trouwen of uit elkaar willen gaan. Stellen worden later opgesplitst wanneer ze nieuwe partners uit de rest van de groep kiezen en vervolgens drie weken bij hen intrekken.

Bekijk hier de trailer van The Ultimatum: Marry or Move On: 

The Mole
Ken je Wie is de mol? In deze Netflix versie zie een reality-wedstrijd waarin de deelnemers als een groep werken om geld toe te voegen aan een pot die uiteindelijk slechts één van hen zal winnen. Onder de deelnemers bevindt zich een persoon die in het geheim door de producenten is aangewezen als 'de Mol' en de taak heeft om de inspanningen van de groep om geld te verdienen te saboteren.

Bekijk hier de trailer van het zesde seizoen van The Mole: 

Single's inferno
Single's Inferno is een Koreaanse reality serie en gaat over negen mensen die samen op een eiland wonen en de liefde van hun leven proberen te vinden. In de show worden koppels gevormd door middel van gratis dates en dates in Paradise. In Single's Inferno vereist het onbewoonde eiland waar de deelnemers wonen dat ze hun eigen eten koken, geen elektronica gebruiken en hun eigen water tappen. 

Bekijk hier de trailer van Single's inferno:

Perfect Match
Heb je veel van de eerder genoemde reality tv series al gezien? Dan zul je veel deelnemers herkennen! De serie bevat uitsluitend deelnemers van andere Netflix-realityshows die samenwerken en strijden in uitdagingen. Terwijl ze strijden om relaties te vormen, spelen de meest compatibele koppels matchmaker, andere koppels uit elkaar halen en ze op dates sturen met gloednieuwe singles die ze zullen uitnodigen in de villa.

Bekijk hier de trailer van Perfect Match

Lees ook: Welke streamingdienst past bij jou?

Nieuwste artikelen

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

Gerelateerde artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • De 16 populairste reality tv-series ooit

  • Waarschuwing aan alle vrouwenmensen op Chicklit.nl: lezen op eigen risico ;-)…

  • Recensie: Dubbelspel

  • Share & win: The Fame Game

Zoek in artikelen