5 rare series op Netflix waarbij je je afvraagt wat je nu net gezien hebt

Van fantasy tot horror, iedereen wil op zijn tijd wel even aan de realiteit ontsnappen. Kijk jij graag series die eigenlijk niet waar kunnen zijn? Speciaal voor onze lezers zijn wij op zoek gegaan naar rare series waarbij je je afvraagt wat je nu net gezien hebt. Zowel animatie als met acteurs, op Netflix vind je genoeg rare series! Wij hebben hiervan vijf op een rijtje gezet. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder: dit zijn 5 rare series op Netflix!

The Pentaverate
Wat als een geheim genootschap, zoals de hypothetische Illuminati dit vormen, al sinds de Zwarte Dood allerlei wereldgebeurtenissen heeft beïnvloed? Zouden zulke mensen daadwerkelijk bestaan, al honderden jaren lang een groots plan uitvoeren om de wereldmacht te grijpen? Dit scenario houdt vele mensen al lange tijd bezig. Op deze complottheorie wordt een fictieve blik geworpen, door middel van onderzoek van een Canadese journalist, die verwikkeld raakt in een missie om de waarheid hierachter te achterhalen: en het blijkt waar te zijn! Vervolgens moet hij de wereld redden van het 'Pentaveraat', zoals de vijfkoppige organisatie heet.

Bron: Netflix

Big Mouth
De serie volgt een groep middelbare scholieren die leren omgaan met de veranderingen als gevolg van de puberteit. Onder hen zijn de vrienden Nick Birch en Andrew Glouberman. Ze worden bijgestaan door hun 'hormoonmonsters', fictieve wezens die hen voorzien van al dan niet goedbedoelde adviezen. Door de serie heen komen diverse thema's aan bod, zoals ongesteldheid, masturberen en homoseksualiteit. Big Mouth hoort zeker thuis in het rijtje met rare series op Netflix!

Bron: Netflix

Chicago Party Aunt
Over rare series op Netflix gesproken: Chicago Party Aunt Diane is een relschopper die liever nooit volwassen wordt. Ze heeft een zwak voor haar neef, die zichzelf aan het ontdekken is.

Bron: Netflix

Rick and Morty
Rick and Morty is een animatieserie, gemaakt voor Adult Swim, over een briljante maar gestoorde wetenschapper (Rick) en zijn naïeve dommige kleinzoon (Morty). Samen gaan ze op krankzinnige avonturen in parallelle werelden en andere universums.

Bron: Netflix

Disjointed
Na decennia marihuana-legaliseringsactivisme heeft Ruth Whitefeather Feldman (Kathy Bates) haar eigen coffeeshop. Ze stelt er haar MBA-gediplomeerde zoon Travis te werk, de Aziatische geneeskunde drop-out Jenny, de Irak-veteraan Carter, Pete de in een hippie-commune opgegroeide kweker en Olivia die een coffeeshop verkiest boven echt werk. De serie kaart onderwerpen aan als druggebruik, racisme, feminisme en gender.

Bron: Netflix 

Lees ook: 90's Disney Channel-series die je misschien vergeten bent

Nieuwste artikelen

  • De vuurdraak - Alastair Chisholm

  • Canary Islands - Charles van Haverbeke

  • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

  • De Koningin van Verraad - Danielle L. Jensen

  • Verlangend naar later

  • De magie van de verboden toren - Ben Guterson

Zoek in artikelen