Onze aanraders voor Netflix in februari

We weten inmiddels wat er allemaal op Netflix verschijnt in februari, maar niet alles is even interessant voor iedereen en waarschijnlijk heb je geen tijd om alles te bekijken. Wil jij weten wat je echt niet mag missen van het nieuwe aanbod op Netflix in februari? Voor onze lezers hebben wij onze aanraders op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk, toch?

True Spirit (3 februari)
Een vasthoudende Australische tiener jaagt haar dromen na - en ziet haar angsten onder ogen - als ze erop uit is om de jongste persoon te worden die solo rond de wereld zeilt.

Bron: Netflix

Bullet Train (4 februari)
In de film Bullet Train bevinden vijf huurmoordenaars zich in dezelfde trein. Het is een sneltreinvaart van Tokio naar Morioka met slechts een paar tussenstops. Ze blijken allemaal wat met elkaar te maken te hebben, maar met verschillende redenen. Hun missies blijken niet los van elkaar te staan. De film is gebaseerd op het boek Maria Beetle van Kōtarō Isaka (in het Engels uitgebracht als Bullet Train) en gaat over een ervaren moordenaar genaamd Ladybug, in de film gespeeld door Pitt. Ladybug wil stoppen met zijn werk, maar wordt opnieuw meegesleurd in het wereldje door Maria Bettle.

Bron: Sony Pictures

Stromboli (4 februari)
Sara arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.

Bron: September Film

YOU - seizoen 4, deel 1 (9 februari)
In februari komt het eerste deel van het vierde seizoen van YOU naar Netflix. In het afgelopen seizoen kregen Joe en Love hun eerste kindje samen en waren ze net verhuisd naar een 'zielloze buitenwijk', zoals Joe het zelf noemde. "We hebben allebei slechte dingen gedaan. Ik wilde hier naartoe verhuizen, om opnieuw te beginnen", aldus Love in de trailer. Het oog van Joe viel meteen op de buurvrouw en zij leek zijn nieuwe obsessie te zijn, maar uiteindelijk bleek hij volledig te vallen voor de charmes van Marianne.

Bron: Netflix

Love to Hate You - seizoen 1 (10 februari)
Voor een advocaat die een hekel heeft aan verliezen van mannen en een acteur op de A-lijst die vrouwen wantrouwt, betekent liefde niets - totdat ze gedwongen worden om met elkaar uit te gaan.

Bron: Netflix

Your Place or Mine (10 februari)
Deze romcom van de maker van My Crazy Girlfriend volgt twee mensen die met elkaar, voor een week, van leven gaan ruilen. Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Debbie is een alleenstaande moeder die een routineus leven leidt en verlangt naar routine met haar zoon in Los Angeles. Peter vindt zijn leven als single kerel juist helemaal geweldig en leeft voor de afwisseling in New York. Als ze, à la The Holiday, een week lang van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken dat ze willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben. 

Bron: Netflix

Red Rose - seizoen 1 (15 februari)
Een bende tieners moet een zomer van terreur overleven na het downloaden van een app die gevaarlijke eisen stelt met dodelijke gevolgen. 

Bron: Netflix

Jurassic Park - filmserie (16 februari)
Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World komen op 16 februari naar Netflix. In Jurassic Park heeft miljardair John Hammond op een afgelegen tropisch eiland in het grootste geheim een eeuwenoude jongensdroom gerealiseerd: leven scheppen uit de kleinste bouwstenen van Moeder Natuur. En niet zomaar leven: in zijn “pretpark” krioelt het van dinosaurussoorten die al miljoenen jaren uitgestorven zijn. Hij nodigt enkele wetenschappers – en zijn kleinkinderen – uit om hen in avant-première een rondleiding te geven. Maar het proefritje ontaardt in een regelrechte nachtmerrie als de dino’s uit hun groene gevangenis ontsnappen. Spectaculaire avonturenfilm van Steven Spielberg, met verbluffend realistische special effects.

Bron: Universal Pictures

Pitch Perfect - trilogie (16 februari)
Ook alle Pitch Perfect films komen naar Netflix! In de eerste film wordt de rebelse Beca gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Bron: Universal Pictures

The Strays (22 februari)
Het perfect gevormde leven van een vrouw uit de hogere middenklasse begint te ontrafelen met de komst van twee schimmige figuren in haar stad.

Bron: Netflix

We Have a Ghost (24 februari)
Tiener Kevin vindt het jammer dat hij naar een vervallen huis gaat verhuizen waar zijn ouders een verdacht goede deal voor hebben gesloten, totdat hij een geest op zolder ontdekt. Kevin noemt de geest Ernest en ziet in dat hij een vriend nodig heeft.

Lees ook: Series met mooie mannen die je wilt zien

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Voor altijd

  • Volgens Shonda Rhimes is de seizoensfinale van Greys Anatomy on fire

  • De stenen goden - Jeroen Windmeijer

Zoek in artikelen