Chicklit.nl bestaat 15 jaar en wij geven cadeautjes weg!

Chicklit.nl is jarig! Wij zijn vandaag alweer 15 jaar geworden en dat willen wij graag met jullie vieren! Het afgelopen jaar hebben we genoten van alle mooie boeken, films en series die zijn verschenen. Samen met jullie is dit een onvergetelijk jaar geworden en dat is een reden om lekker feest te vieren. En bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Maar wij zijn degene die de cadeautjes gaan weg geven!

Chicklit.nl is bestaat 15 jaar en is al die tijd bezig om jou de leukste content te bieden en daar zijn wij natuurlijk erg trots op! Daarom delen wij graag met jullie een aantal van onze hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Onze vele nieuwe en vaste bezoekers

Het allerleukste voor ons om te zien is dat wij de bezoekers regelmatig zien terugkomen op onze website waardoor wij wel 400.000 bezoeken per maand krijgen! 

Social media

Wij zijn ontzettend trots op onze mooie social media kanalen. Hier houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en artikelen. Maar wij plaatsen ook regelmatig winacties!

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

Chicklit.nl bestaat 15 jaar

Uitbreiding Chicklit.nl

Wij zijn overgegaan van ons oude mediabedrijf EenMedia naar ons nieuwe bedrijf Bookspot. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat wij als website verder kunnen gaan groeien. Omdat wij ons nu onder echte boekenliefhebbers bevinden.

Boek van het jaar verkiezingen
Wij kijken ieder jaar weer uit naar onze jaarlijkse boek van het jaar verkiezingen. De verkiezingen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot succes en daarom zijn wij ook blij dat wij dit jaar weer twee prachtige titels mochten kiezen. Weet je nog niet welke titels dat zijn? Bekijk hier de winnaar van Young Adult boek van het jaar en hier de winnaar van Chicklit.nl boek van het jaar. 

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Interviews

Ook dit jaar hebben wij weer prachtige interviews gedaan. Zo hebben wij vele auteurs gesproken. Van Gena Showalter tot Veronica Rossi maar ook verschillende acteurs zoals een Lord of the Rings acteur, Sylvia Hoeks van Blade Runner en wij hebben laatst zelfs gesproken met Belle van de Once Upon A Time cast! Klik hieronder om een aantal van onze interviews te zien.

Veronica Rossi

Gena Showalter

Amy Ewing

John Rhys-Davies

Sylvia Hoeks

JoJo Moyes

M.J Arlidge

Heleen Vreeswijk

Kiera Cass

Lauren Conrad

Veronica Roth

Jill Mansell

Cecelia Ahern

Lauren Kate

Tahereh Mafi

James Dashner

Holly Smale

Sophie Kinsella

Mel Wallis de Vries

Alyson Noël

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!Bron: Sylvia Hoeks (Colombia Pictures), Veronica Rossi, John Rhys-Davies (New Line Cinema)

Cadeautjes!

Om onze verjaardag te vieren geven wij maar liefst 4 boekenpakketten en 2 dvd pakketten weg aan onze trouwe lezers en lezeressen!

Bij deze winactie willen we iedereen tegemoet komen en daarom bestaan de 4 boekenpakketten uit 4 verschillende genres, namelijk: Engels, Young Adult/Teen, Roman/Chicklit en Spanning/Crime. En dan voor de film liefhebbers hebben wij ook nog deze leuke dvd's. Voor iedereen wat wils! Dus grijp nu je kans en doe snel mee met deze mega grote winactie! Dit zijn de 6 boeken en dvd pakketten die je kunt winnen:

Dvd pakket 1

Dit pakket bestuit uit de twee prachtige films: Limehouse golem & The only living boy in New York.

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Dvd pakket 2

Hou je meer van spanning? Dan is dvd pakket 2 ideaal voor jou. Daar zitten de volgende films in: Wind River & Woodshock.

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Roman/ Literair

Ons eerste boekenpakket bestaat een paar pareltjes van literaire werken, namelijk: Jojo - Steinunn Sigurdardóttir, Je ogen verraden je - Steven van der Hoeven en De verloofde van de postbode - Denis Thériault.

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Young Adult/Teen

Het volgende boekenpakket bevat allemaal hele leuke Young Adult boeken! Als je van dit genre houdt dan zijn dit zeker boeken die je moet lezen. Het pakket bestaat uit: Zus - Lisa Kleypas, De Traveler - Arwen Elys Dayton en De kroon - Kiera Cass.

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Roman/Chicklit

Wil jij even lekker wegzwijmelen bij een heerlijk liefdesverhaal, kies dan voor dit boekenpakket. Het bestaat uit: Verkeerd verbonden - Rainbow Rowell, Zoals de wind waait - Jodi Picoult en De erfenis van Elizabeth - Kirsty Wark.

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Spanning/Crime

Last but not least: een pakket vol met spanning. Met dit boekenpakket kan je genieten van Naar bed, naar bed - M.J. Arlidge, De wereld - A.G. Riddle en De wraak van de Santangelo's - Jackie Collins.

Chicklit.nl bestaat 15 jaar!

Wil jij kans maken op één van deze boekenpakketten? Log dan in met je Chicklit.nl account, laat ons weten welk boekenpakket jij zou willen winnen en vul je naam, adres en e-mailadres in! Makkelijker kan niet toch?! Succes!

Over twee weken krijgen de winnaars een persoonlijk bericht.

Nieuwste artikelen

  • Nieuwe spelletjes voor deze zomer

  • Neem mij mee - Sarra Manning

  • De verwoestingen van Devil's Acre - Ransom Riggs

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen