Winnen: 10x Het eindeloze strand van Jenny Colgan

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat de meeste weer vol met het goede voornemen zitten om meer te gaan lezen. En wat leest nu lekkerder weg dan een leuke chicklit? En laten wij nu net een aantal chicklits weg geven! Dit keer is dat het boek Het eindeloze strand van Jenny Colgan. Wij mogen, in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff, maar liefst 10 exemplaren van dit boek weggeven! Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Waar gaat het boek over?

Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege stranden en schitterende natuur. Hier runt Flora haar Café Zon & Zee aan de kade bij de haven. Het is een geliefde plek voor toeristen (heerlijk eten) en bewoners (de laatste nieuwtjes). Maar Flora maakt zich zorgen. Haar vriend Joel is geweldig, maar hij gedraagt zich opeens afstandelijk, en niet alleen omdat hij regelmatig in New York is voor zijn werk. Waar zit hij met zijn gedachten? 

Flora’s beste vriendin Lorna is in stilte verliefd op de lokale huisarts, Saif, die gevlucht is uit Syrië. Schokkend nieuws zal zijn leven – en dat van Lorna – veranderen. 

Koude winteravonden gaan langzaam over in lange zomerdagen. Vinden Flora en Joel hun geluk terug?

Winnen

Het eindeloze strand is vandaag verschenen en wij mogen 10 exemplaren weggeven! Heb je de synopsis gelezen en vind je dat dit boek perfect bij jou past? Of heb je gewoon zin om eens een nieuw genre uit te proberen? Doe dan nu mee met onze winactie! Volg de instructies hieronder en wie weet win jij wel een van de exemplaren van Het eindeloze strand! Heel veel succes!

Wat moet je doen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij een exemplaar van Het eindeloze strand wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van dit boek! Meedoen kan tot en met 31 januari.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Chicklit top-5: juni

  • Young Adult top-5: juli

  • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen