Winnen: 2x een gesigneerd exemplaar van 'Iskari: De laatste Namsara'

Onlangs hebben wij Kristen Ciccarelli mogen interviewen. Zij is de auteur van Iskari: De laatste Namsara en Iskari: De gevangen koningin! Tijdens ons interview zijn we allemaal leuke dingen te weten gekomen over Kristen en haar boeken. Nieuwsgierig? Het interview lees je hier. Maar we hebben nog meer leuk nieuws voor jullie! Kristen heeft namelijk 2 boeken van Iskari: De laatste Namsara voor ons gesigneerd en daar maken jullie nu kans op. Hieronder lees je hoe je één van deze exemplaren kan winnen.

Waar gaat Iskari: De laatste Namsara over?

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.

Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.

Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.

Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend - de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde - moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

Van dit prachtige boek mogen wij nu dus 2 gesigneerde exemplaren weggeven aan onze lezers! Ben jij groot fan van Kristen Ciccarelli? Of ben je heel benieuwd naar haar boek? Lees dan vooral verder om erachter te komen hoe je kans kan maken op een gesigneerd exemplaar van Iskari: De laatste Namsara!

Winnen?

Om een een gesigneerd exemplaar van Iskari: De laatste Namsara van Kristen Ciccarelli te winnen hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Door welke film is Kristen Ciccarelli geïnspireerd geraakt om Iskari: De laatste Namsara te schrijven?"

Het antwoord op deze vraag is te vinden in ons interview met Kristen Ciccarelli. Deze kan je hier vinden! Heb je het antwoord gevonden? Log dan in met je Chicklit account en laat ons weten wat het antwoord op de vraag is. Vul vervolgens je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van een gesigneerd exemplaar van Iskari: De laatste Namsara. Meedoen kan tot en met 18 juni.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • De geest in het plafond - Emily Jackman

  • Een schot in de roos - Iris Visser

  • Valentijn Kraai en meneer Dood – Jenny Spangler

  • Ooievaarsblues - Bart Chabot

  • Gezinsverpakking - De Chabotten

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen