Iskari 1 - De laatste Namsara

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (4 stemmen)
 • Omschrijving:

  In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.

  Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.

  Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.

  Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend - de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde - moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Iskari: De laatste Namsara - Kirsten Ciccarelli Asha wordt ook wel Iskari genoemd. Ze is de meest gevreesde drakendoder van het heel Firgaard. Nadat haar land in vlammen op ging, door haar schuld, besloot zij om elke draak in het land te doden. Maar de draak die zij het liefste wil doden is Kozu, hij is degene die Firgaard verwoeste. In ruil voor zijn kop gaat het gearrangeerde huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger niet door. Ondertussen probeert zij een groot geheim over de Iskari en de laatste Namsara, te ontdekken en slaat op de vlucht samen met de slaaf Torwin. Iskari: De laatste Namsara van Kirsten Ciccarelli begint meteen hartstikke spannend. Er zijn geen lange introducties voordat de actie begint. Asha gaat gelijk het gevecht met...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen