Winnen: 2x een gesigneerd exemplaar van 'Ingesloten'

Een tijdje geleden spraken wij met de auteur van Ingesloten, Samira Ahmed. Vroeger zat ze met haar neus in de boeken en al snel ontwikkelde ze een liefde voor schrijven waaruit onder andere Ingesloten is ontstaan. Het hele interview met Samira lees je hier. Naast het beantwoorden van al onze vragen was Samira ook zo lief om twee boeken van Ingesloten voor ons te signeren en die kun jij nu winnen!

Waar gaat Ingesloten over?

‘Ik leef niet meer volgens een kalender, ik kijk niet meer naar data. Er is alleen toen en nu. Er is alleen wat we ooit waren, en wat we geworden zijn.’

De zeventienjarige Layla Amin en haar ouders worden ’s avonds overvallen door een militaire eenheid die hen meeneemt naar een interneringskamp voor Amerikaanse moslims. Met behulp van haar vriendje buiten het kamp, haar nieuwe vrienden in het kamp en een onverwachte bondgenoot vecht Layla voor haar vrijheid, en begint langzaam maar zeker een revolutie tegen de directeur van het kamp.

Vind je Ingesloten nou ontzettend leuk klinken? Of staat het boek al een tijdje op je verlanglijstje? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een gesigneerd exemplaar. Lees snel verder om te zien hoe je Ingesloten kan winnen!

Winnen?

Om een een gesigneerd exemplaar van Ingesloten van Samira Ahmed te winnen hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Welk antwoord geeft Samira Ahmed als er aan haar gevraagd wordt welk genre haar boek is?"

Het antwoord op deze vraag is te vinden in ons interview met Samira Ahmed. Deze kan je hier vinden! Heb je het antwoord gevonden? Log dan in met je Chicklit account en laat ons weten wat het antwoord op de vraag is. Vul vervolgens je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van een gesigneerd exemplaar van Ingesloten. Meedoen kan tot en met 2 juli.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen