Win één van deze 7 DVD's

Ben jij gek op films? En offer jij je weekend het liefste op om de hele dag op de bank naar verschillende films te kijken? Dan mag je deze winactie zeker niet aan je voorbij laten gaan. Wij hebben namelijk 7 hele leuke DVD's op de redactie liggen die we aan jullie weg gaan geven! Ben jij benieuwd op welke DVD's jij kans kan maken? Lees dan snel verder, want deze winactie mag je niet missen.

Wat kan je winnen?

Wij hebben 7 hele leuke DVD's op de redactie liggen, die we aan jullie weg gaan geven. Van een romantische komedie tot een sciencefiction film tot een thriller! Er zit dus voor iedereen wel iets leuks bij. Bij deze winactie maak je kans op één van de onderstaande films:

- Vals

- Alien Covenant

- Zwaar Verliefd!

- Instant Family

- De Dirigent

- Destroyer

- The Aftermath

Wat moet je doen?

Laat ons hieronder weten welke DVD jij graag zou willen winnen! Ga je voor Vals, Alien Covenant, Zwaar Verliefd!, Instant Family, De Dirigent (Blu-ray), Destroyer of The Aftermath? En wat is de reden dat je deze film graag zou willen zien? Wij zijn ontzettend benieuwd naar je antwoord. Vertel ons tot slot je naam, adres en e-mailadres. Dan kunnen we je een berichtje sturen als je hebt gewonnen. De winactie loopt tot 7 oktober 2019.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen. 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Het geheim van Chanel Nº 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen