Het meisje in de trein

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (11 stemmen)
 • Omschrijving:

  Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven – in Rachels ogen – is perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.
   
  Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt gewoon weer door, maar voor Rachel verandert alles. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Maar wie is er te vertrouwen? Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich met deze zaak te bemoeien?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Rachel reist iedere ochtend naar Londen en neemt dan in de avond de trein terug. Iedere dag staat de trein eventjes stil en op dat moment kan Rachel naar het huis van 'Jess' en 'Jason' kijken. Rachel kent deze twee mensen niet, maar heeft in haar hoofd verzonnen hoe zij leven. Op een dag ziet Rachel iets wat erg vreemd op haar overkomt. De keuzes die zij hierna maakt, zorgen ervoor dat zij diep in de problemen komt....    De dagen zijn voornamelijk vanuit Rachels oogpunt beschreven, maar Anna en Megan hebben ook een aantal keer tijd om hun kant van het verhaal te vertellen. Hierdoor blijft het mysterieus wat er precies aan de hand is en wie er iets mee te maken heeft. De dader blijft daarom ook lang verborgen en zag ik totaal niet aankomen. Het voelde...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen