De kleur van Colorado

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    'De kleur van Colorado' van Rebecca Yarros is een uniek verhaal over verlies en rouw, over leegte en liefde.

    Camden Daniels, de hoofdpersoon in 'De kleur van Colorado' van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden – voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten. 'De kleur van Colorado' is een aangrijpend verhaal over oorlog, alzheimer, maar boven alles liefde. Rebecca Yarros schreef eerder de succesvolle Flight & Glory- en Renegades-series, en de standalone 'De laatste brief'.

Toegevoegd door:

Onze recensies

  • onze waardering

    De kleur van Colorado is een diepgaand boek en geen luchtig verhaal. Het is een verhaal dat na het lezen van de laatste bladzijde, nog lang door je hoofd zal spoken.  

    Lees verder
  • onze waardering

    Preston & Child zijn erin geslaagd om het eerste deel van een nieuwe reeks te starten zonder al te veel te moeten inboeten aan spanning. De mix van nodige info rond de karakters voor de volgende boeken en de aandacht en spanning voor het verhaal zelf zijn perfect gedoseerd.

    Lees verder

Zoek in artikelen