Abbi Glines boeken series

Houd jij wel een beetje van wat stoutere boeken? Dan hebben wij een heerlijke 'Guilty Pleasure' voor jou en dat zijn natuurlijk Abbi Glines boeken! Laat je meenemen naar de wereld van liefde, verlangen en geheimen. Zwijmel even lekker weg met al deze stoute boeken! Wij hebben daarom voor jullie een compleet overzicht gemaakt met alle Abbi Glines boeken series. 

De Vincent Boys

Ashton is de vriendin van de knappe Sawyer Vincent. Hij is perfect, een echte prins op het witte paard. Als hij zonder Ashton op een sportieve zomervakantie gaat, blijft ze alleen achter. Nou, niet helemaal alleen. Al snel komt de neef van Vincent, Beau, om  de hoek kijken. Ashton weet dat ze beter uit zijn buurt kan blijven, maar voelt zich zeer tot hem aangetrokken. Hij is namelijk ontzettend sexy. 

Beau ziet zijn Neef Sawyer meer als een broer en houd van hem. Hij is niet van plan om zijn vriendinnetje af te pakken en probeert uit de buurt van Ashton te blijven. Hoewel hij heel erg verliefd op haar is. Maar hoe verder Ashton en Beau uit elkaars buurt proberen te blijven, hoe meer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Totdat ze er op een gegeven moment geen weerstand meer aan kunnen bieden...

De Vincent Boys-serie bestaat uit twee boeken: Perfecte Zomer & Gevaarlijk spel.

Abbi Glines boekenBron: Karakter

Verboden vrucht

In de Verboden Vrucht-serie volgen we het verhaal van Rush Finlay en Blaire Wynns. Rush krijgt eigenlijk altijd alles wat hij wil, maar Blaire is verboden terrein voor hem. Als de vader van Blair samen met zijn nieuwe vrouw naar Parijs vertrekt om daar de zomer door te brengen, blijft Blair alleen achter met Rush, haar nieuwe stiefbroer. Zij vindt hem irritant, arrogant en... ongelooflijk sexy! Blaire weet dat hij eigenlijk niet goed voor haar is, maar ze kan de aantrekkingskracht om een of andere reden niet weerstaan, helemaal niet als ze denkt dat dat gevoel wederzijds is of wil hij alleen iets hebben omdat het verboden is?

De Verboden vrucht-serie bestaat uit vier boeken: Bijna verliefdNooit verliefdVoor altijd verliefd en Opnieuw verliefd.

Abbi Glines boekenBron: Karakter

Rosemary Beach

De boeken uit de Rosemary Beach-serie gaan niet aldoor over dezelfde personages. Zo lees je in de eerste twee boeken Nagenoeg perfect & Schijnbaar perfect over Della Sloane en Woods Kerrington. Della is niet van plan haar geheimzinnige verleden met iemand te delen. Niemand zal haar begrijpen. Woods valt totaal niet op kwetsbare vrouwen, dat geeft te veel gedoe volgens hem. Hij wil gewoon lol hebben. Wanneer hij een ontzettend mooie meid ziet die niet weet hoe ze benzine moet tanken, is dat precies wat hij in gedachten heeft, een spannende avond met haar. Wat hij niet weet is dat ze zo ontzettend kwetsbaar is.

De Rosemary Beach-serie is de langste serie van Abbi Glines en bestaat uit 10 boeken: Nagenoeg perfectSchijnbaar perfectEen wilde gokLaatste kansJe was van mijAls ik weg benAls je terug bent, Kiro en Emily, Het mooiste afscheid en In vuur en vlam.

Abbi Glines boekenBron: Karakter

Sea Breeze

Ook in de Sea Breeze-serie gaan de boeken niet allemaal over hetzelfde personage. In het eerste boek Adem, maken we kennis met Sadie. Haar moeder is zwanger en Sadie besluit om haar werk als dienstmeisje over te nemen. Het huis waarin ze werkt blijkt van een grote popster te zijn. Zijn naam is Jax Stone. Ze wil niks van hem weten, maar hij heeft wel interesse in haar. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Relaties houden nu eenmaal geen stand in zijn wereld en hij vindt dat ze beter verdient dan hem. Maar de zomer duurt nog lang en op den duur merkt Jax dat hij door zijn passie buiten adem is... En dat Sadie voor hem de enige zuurstofbron is.

De Sea Breeze-serie bestaat uit de volgende vier boeken: AdemAlleen voor haarZo lang het duurt en Alleen voor nu.

Abbi Glines boekenBron: Karakter

Sweet Little Lies

In Haar leugens vertelt de moeder van Beulah haar een naam: Portia van Allan. Beulah snapt er niks van. Portia is helemaal niet het type waar haar moeder mee zou omgaan. Ze is  rijk, egocentrisch en wreed. Als Portia's zoon, Jasper, thuiskomt, merkt Beulah dat hij de baas is in huis. Het is niet meer Portia's huis, want haar overleden man heeft haar met niks achtergelaten. En Jasper lijkt zijn moeder niet echt te mogen. Maar al snel valt hij voor Beulah's zachte persoonlijkheid en prachtige figuur en dan opbaren zich duistere geheimen, die uit de kast van de Van Allans vallen. Beulah moet voor zichzelf kiezen..

De Sweet Little Lies-serie bestaat uit de drie boeken: Haar leugensZijn herinneringen en Onze dromen

Abbi Glines boekenBron: Karakter

Sea Breeze meets Rosemary Beach

Van de Sea Breeze meets Rosemary Beach-serie is pas het eerste deel, Als een herinnering, naar het Nederlands vertaald. In deze serie ontmoeten de personages uit de Sea Breeze en Rosemary Beach elkaar. In het eerste boek volgen we Bliss en Nate. Zeven jaar nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten en knalverliefd op elkaar werden, brengt het lot Bliss en Nate weer bij elkaar. Maar is dat sprankje geluk genoeg om hun liefde weer te laten ontbranden?

Abbi Glines boeken

Bron: Karakter

Wat is jouw favoriete boek van Abbi Glines?

Lees ook: 8 sexy boekenseries

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • Perfecte zomer

  • De Vincent Boys: Gevaarlijk spel

  • Recensie: Bijna verliefd

  • Recensie: Nagenoeg perfect

Zoek in artikelen