Young adult top 6: november 2023

De Young Adult lezer kan zijn hart weer ophalen want er is heel veel moois verschenen de afgelopen tijd! Gekoesterde auteurs waarvan een nieuw boek verschijnt, vervolgdelen die snel de honger moeten stillen en spannende boeken die perfect passen bij het herfstige weer! Kijk snel verder in de lijst welke tips wij voor jullie hebben.

 

Het boomhuis in het bos - T.J. Klune

Victor woont in het bos in een bijzonder gezin. Hij woont er namelijk met drie robots. Op een dag repareren ze de androïde 'Hap' en dat blijkt geen onbekende voor Giovanni. Hun gedeelde verleden brengt gevaar mee voor het gezin en leidt ertoe dat Giovanni ontvoerd wordt. Victor gaat op pad om hem te bevrijden, maar moet tijdens de reis ook moeilijke beslissingen nemen.

Lees hier onze recensie


Twin Crowns 2 - Cursed Crowns - Catherine Doyle

Tweelingkoninginnen Wren en Rose hebben hun kroon opgeëist, maar niet iedereen is daar blij mee. Om de harten van de mensen te veroveren begint Rose aan een koninklijke rondreis door Eana. Door een ontmoeting met een doodgewaande man komt ze er echter achter dat er meer geheimen in het koninkrijk zijn dan ze dacht.

Lees hier onze recensie

 


Bloesemval - Mischa van Broekhoven

Mika en Haru wonen allebei in Tokio. Ze dragen de pijn van een gebeurtenis uit het verleden en ontmoeten elkaar via een creatieve community op internet. Daar sluiten ze zich aan bij de groep van Venom, wiens vader een bekend kunstenaar is en een nieuw project heeft rond verlaten locaties. Mika ontdekt echter dat er sprake is van een ijzingwekkend schaduwproject … Hoe ver ga je onder druk van anderen? 

Lees hier onze recensie


No escape - Cis Meijer

Wanneer de lievelingsdocent van Ivy een ludieke afscheidsmail naar school stuurt en verdwijnt, vindt iedereen dat een geslaagde grap. Maar Ivy vindt het raar, want hij zou haar nog helpen voor de aankomende toets. Als haar vriendin Bella na een hypnose-act op het schoolfeest óók spoorloos verdwijnt, gaat Ivy op onderzoek uit. Ze ontdekt een foto waarop Bella zoent met Ivy's crush. Hoe kan ze! Wil Bella hun vriendschap kapotmaken? En heeft haar verdwijning iets te maken met die van hun docent?

Lees hier onze recensie


Dit boek is dodelijk - Ravena Guron

Ik zal het meteen duidelijk maken: ik heb Hugh Henry Van Boren niet vermoord. Ik heb niet eens geholpen. In ieder geval niet expres.

Als Hugh, een van de populairste en rijkste leerlingen van de school, dood wordt aangetroffen, slaat de paniek toe onder de anderen. Wie is de moordenaar? Jess Choudhary, een leerling die er alles aan doet om zich voorbeeldig te gedragen en zo haar studiebeurs veilig te stellen, merkt al snel dat dat ze meer betrokken is bij het onderzoek dan ze ooit had kunnen denken. Hugh is op precies dezelfde manier overleden als een personage in een verhaal dat zij geschreven heeft. Dan ontvangt Jess een anoniem bericht: iemand bedankt haar voor de inspiratie.

Lees hier onze recensie


Dead girls don't talk -  Joanne Carlton

Een Engels boek van een Nederlandse uitgeverij.

Two best friends. One dead girl. Two sides of the story.

This is the story of Viola, and what happened before she killed Syl. She may be a killer, but she has something important to say.

This is the story of Syl, and what led to her death. Syl may be dead, but she isn't gone. Yet.

Lees hier onze recensie

 

 

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

  • Alle weetjes over Taylor Swift - Arie Kaplan

  • Harteloos - Elsie Silver

  • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young adult top 6: april 2024

  • Young adult top 6: februari 2024

  • Film & Serie top 6: april 2024

Zoek in artikelen