Waar is 'The Originals' cast nu?

Pas op: Spoilers!

In 2018 werd de allerlaatste aflevering van The Originals uitgezonden en het was ontzettend moeilijk om het droog te houden. Bij de meesten vloeiden de tranen dan ook rijkelijk! We zijn inmiddels alweer een tijdje verder en we zijn heel erg nieuwsgierig wat The Originals cast nu allemaal uitspookt. Zijn ze alweer te zien in andere series? Of misschien in een leuke film? Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Joseph Morgan (Klaus Mikaelson)

Klaus Mikaelson is de slechterik van The Originals en één ding is zeker: je gaat van hem houden! Klaus leren we al kennen in The Vampire Diaries, waarin blijkt dat hij maar een heel klein hartje heeft. Door zijn scènes met Caroline Forbes gingen onze harten zeker sneller kloppen! De rol van Klaus werd gespeeld door Joseph Morgan. In 2011 kreeg hij een relatie met Persia White (Abby Bennett uit The Vampire Diaries) en in 2014 zijn ze met elkaar getrouwd. Na The Originals is Joseph Morgan te bewonderen in de serie Animal Kingdom als Young Jed en in de aankomende film Gone Baby Gone.

The Originals castBron: The CW

Daniel Gillies (Elijah Mikaelson)

Elijah Mikaelson vindt zijn familie ontzettend belangrijk en heeft een echte haat-liefde relatie met zijn broer Klaus. Ze kunnen niet met, maar ook zeker niet zonder elkaar. De rol van Elijah werd vertolkt door Daniel Gillies. In 2004 is hij getrouwd met actrice Rachael Leigh Cook (She's All That) en samen hebben ze twee kinderen: Charlotte en Theodore. Helaas hebben ze besloten om niet met elkaar verder te gaan en in juni 2019 hebben ze op Instagram laten weten dat ze gaan scheiden. Hoewel zijn liefdesleven op dit moment misschien niet zo goedgaat, zegt dit niks over zijn carrière. Hij is op dit moment namelijk met verschillende projecten bezig, waaronder de film Coming Home in the Dark, waarin hij de hoofdrol speelt. Nog niet zo lang geleden hebben wij Daniel Gillies geïnterviewd en dat interview lees je HIER.

The Originals castBron: The CW

Riley Voelkel (Freya Mikaelson)

De langverloren zus van de familie Mikaelson was natuurlijk Freya. Ze is geen vampier, maar een krachtige heks. Deze rol werd gespeeld door Riley Voelkel. In 2017 kreeg zij een relatie met Mike C. Robertson en op dit moment zijn ze nog steeds samen. Na The Originals is het zeker niet stil geworden rondom Riley Voelkel. Zo is ze te zien als Jenna Cameron in de serie Roswel, New Mexico. Net als Michael Trevino (Tyler uit The Vampire Diaries) en Tyler Blackburn (Caleb uit Pretty Little Liars)! Daarnaast is ze te zien als Emma in de film Brampton's Own.

Bron: The CW

Claire Holt (Rebekah Mikaelson)

In The Vampire Diaries maken we kennis met Rebekah Mikaelson en zij is de enige vrouwelijke Original vampier. Ze heeft zich altijd heel erg door Klaus laten beïnvloeden en verlangde ernaar om een menselijk leven te leiden. De rol van Rebekah Mikaelson heeft Claire Holt op zich genomen! In 2018 is ij getrouwd met Andrew Joblon en samen hebben ze een zoontje, genaamd James. Claire Holt is een drukke actrice en is te zien in veel films en series. Na het stoppen van The Originals heeft ze onder andere de rol van Susan in The Divorce Party bemachtigd en is ze te zien als Abbey in A Violent Separation

The Originals castBron: The CW

Nathaniel Buzolic (Kol Mikaelson)

Kol Mikaelson is de jongste van de familie en was altijd een beetje het zwarte schaap. Hier heeft hij het vaak moeilijk mee gehad en hierdoor kon hij soms behoorlijk gewelddadig uit de hoek kon komen. Nathaniel Buzolic had de eer om de rol van Kol Mikaelson op zich te nemen in The Originals. Hierna is hij in de acteerwereld blijven hangen en pakte hij de rol van Jason in de film Saving Zoë. Goed nieuws voor alle single ladies: Nathaniel Buzolic is nog vrijgezel.

The Originals castBron: The CW

Caspar Zafer (Finn Mikaelson)

Hoewel we niet zo heel veel van Finn Mikaelson zien in de serie behoort hij natuurlijk wel tot de Originals. Hij was vooral trouw aan zijn moeder en geloofde dat zij alles met de beste bedoelingen deed. Zijn broers en zussen mochten hem niet echt meer, nadat hij ze probeerde te vermoorden. Finn Mikealeson werd gespeeld door Caspar Zafer. Helaas heeft hij na zijn rol in The Originals niet echt meer grote rollen weten binnen te slepen.

The Originals castBron: The CW

Danielle Rose Russell (Hope Mikaelson)

Hope Mikaelson is de dochter van Klaus Mikaelson en Hayley Marshall. Ze is heel bijzonder, want ze is de allereerste weerwolf-heks-vampier hybride. In het vijfde seizoen werd de rol van Hope gespeeld door Danielle Rose Russell. Toen er een einde kwam aan The Originals kwam er nog geen einde aan Hope Mikaelson. Danielle Rose Russell kon haar oude vertrouwde rol namelijk weer oppakken in de spin-off Legacies, waarin ze nog steeds te zien is!

The Originals castBron: The CW

Charles Michael Davis (Marcel Gerard)

In het eerste seizoen van The Originals maken we kennis met Marcel Gerard. Klaus Mikaelson heeft in het verleden een vampier van hem gemaakt en hem onder zijn vleugels genomen. Marcel werd een beetje als de grote slechterik neergezet, terwijl hij eigenlijk alleen maar de jonge heks Davina Claire probeerde te beschermen. De rol van Marcel Gerard werd vertolkt door Charles Michael Davis. Over zijn privéleven is niet zo heel veel bekend, hij schijnt sinds 2018 verloofd te zijn met het Pakistaanse model Nida. Maar we kunnen jullie wel vertellen dat deze knappe man niet stil zit, want hij is te zien in meerdere series. Hij heeft namelijk de rol van Zane Anders in de serie Younger weten binnen te slepen, is te zien als Ted in For the People en we kunnen van hem genieten als Blair Williams in Chicago P.D.

The Originals castBron: The CW & TV Land

Phoebe Tonkin (Hayley Marshall)

Met Hayley Marshall maken we al kennis in The Vampire Diaries. Ze is een weerwolf die later verandert in een hybride. In een dronken bui is ze één keer naar bed geweest met Klaus Mikaelson en toen raakte ze zwanger van Hope. Deze rol werd gespeeld door Phoebe Tonkin. Van 2013 tot 2017 heeft ze een relatie gehad met Paul Wesley (Stefan Salvatore uit The Vampire Diaries), maar dit is helaas stukgelopen. Op dit moment is Phoebe Tonkin single. Na The Originals heeft ze de rol van Young Gwen in de serie Bloom weten binnen te slepen en is ze te zien in de korte film Final Stop.

The Originals castBron: The CW

Nathan Parsons (Jackson Kenner)

Jackson Kenner is één van de vervloekte Crescent weerwolven. Door de vloek was hij altijd een weerwolf, behalve met volle maan. Hayley wist ervoor te zorgen dat deze vloek werd verbroken en uiteindelijk trouwden de twee met elkaar. Jackson Kenner werd gespeeld door Nathan Parsons. Na zijn tragische dood in The Originals was het even stil, maar nu is hij te zien als Max Evans in de serie Roswell, New Mexico en speelt hij een rol in de aankomende film I Still Believe, waarin K.J. Apa (Archie Andrews uit Riverdale) de hoofdrol vertolkt.

The Originals castBron: The CW

Yusuf Gatewood (Vincent Griffith)

Vincent Griffith is een hele sterke heks, die een tijdje bezeten is geweest door de geest van Finn Mikaelson. Nadat hij zichzelf heeft bevrijdt van Finn's geest wordt hij de mentor van de jonge heks Davina Claire. De rol van Vincent Griffith werd gespeeld door Yusuf Gatewood. Na het einde van The Originals heeft hij nog niet zo heel veel rollen gehad, maar hij is wel te zien als Famine in Good Omens!

The Originals castBron: The CW

Danielle Campbell (Davina Claire)

Marcel Gerard heeft de jonge heks Davina Claire onder zijn vleugels genomen nadat de heksen op het punt stonden om haar te offeren. Ze heeft erg veel meegemaakt in The Originals, maar uiteindelijk krijgt ze 'happily ever after' met Kol Mikaelson. De rol van Davina Claire werd gespeeld door Danielle Campbell. Op dit moment is deze actrice te zien in de duistere sprookjesserie Tell Me A Story! In seizoen 1 als Kayla Powell en in seizoen 2 als Olivia Moon. Verder is ze te zien als Liz in Alive in Denver en als Eiffel in Runaways.

The Originals castBron: The CW, CBS

Leah Pipes (Camille O'Connell)

Met Camille O'Connell maken we in het eerste seizoen van The Originals kennis. Ze is naar New Orleans gekomen om de dood van haar tweelingbroer te onderzoeken. Klaus Mikaelson en Marcel Gerard vallen allebei voor haar charmes. Leah Pipes had de eer om de rol van Camille O'Connell op zich te nemen. Leah Pipes is een tijdje getrouwd geweest met acteur A.J. Trauth, maar in 2019 zijn ze van elkaar gescheiden. Voor zover bekend is Leah Pipes op dit moment single. Na The Originals is het zeker niet stil geworden rondom de actrice, ze is namelijk te zien als Fiona Callahan in de Charmed reboot.

The Originals castBron: The CW

Christiana Moses (Keelin)

Keelin leren we kennen in het vierde seizoen van The Originals. Ze is een weerwolf en de laatste van de Malraux bloedlijn. Keelin is de love interest van Freya Mikaelson! Dit personage wordt gespeeld door de actrice Christiana Moses. Na het laatste seizoen van The Originals heeft Christiana Moses hard aan haar acteercarrière gewerkt. Ze is namelijk te zien als Sharla Shepard in de serie Condor en als Regina Howard in A Million Little Things. Daarnaast wist ze ook een rol in Tall Girl te bemachtigen als Nina Dunkleman!

The Originals castBron: The CW & ABC

Lees ook: Waar is de The Vampire Diaries cast nu?

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen