The Kissing Booth feiten die je nog niet wist

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de heerlijke films The Kissing Booth? Gelukkig is er goed nieuws want The Kissing Booth 3 is niet alleen aangekondigd, maar ook al helemaal gefilmd. Gelukkig kunnen we de eerste twee films nog een keer (en nog een keer) kijken om de tijd tot het derde deel te overbruggen. Als echte fans willen we natuurlijk ook alles weten over The Kissing Booth films. Wist je bijvoorbeeld dat Elle en Noah in het echt ook een relatie hebben gehad? Wij zochten de leukste The Kissing Booth feiten voor je uit!

Ondanks dat de film zich afspeelt in Los Angeles, zijn een groot deel van de scènes opgenomen in Zuid-Afrika!

Joey King (Elle Evans) en Jacob Elordi (Noah Flynn) hebben in het echt ook een relatie gehad. Echter strandde de relatie een paar maanden voor de opnames van The Kissing Booth 2...

In The Kissing Booth 2 zien we een aantal foto's van Elle en Noah samen. Een aantal van die foto's zijn privé foto's van Joey King en Jacob Elordi toen ze aan het daten waren.

The Kissing Booth feitenBron: Komixx Entertainment, Netflix

Aan het einde van The Kissing Booth 2 zien we een aantal bloopers voorbij komen. In een van die bloopers zien we Jacob Elordi op het vliegveld zitten. Dit is de scène waarin Noah denkt dat het echt over en uit is tussen hem en Elle. Tijdens de opnames komt er ineens geluid uit de telefoon van Jacob Elordi. Wat blijkt: om in de emotionele stemming te komen bekijkt Jacob een slideshow van hem en Joey. Awh...

Noah Flynn is de oudere broer van Lee Flynn, maar in het echt is de acteur die Lee speelt maar liefst een jaar ouder dan Noah! Jacob Elordi is namelijk geboren in 1997, terwijl Joel Courtney (Lee) geboren is in 1996.

The Kissing Booth feitenBron: Komixx Entertainment, Netflix

Jacob Elordi leerde hoe hij een motor moest besturen voor de film. De acteur vertelde dit in een interview met Just Jared. Hij vond het motor rijden zelfs zo leuk dat hij van plan is zelf een motor aan te gaan schaffen!

Is het je opgevallen dat het haar van Elle er een beetje anders uitzag in The Kissing Booth 2? Dat kan kloppen! Joey King draagt namelijk gedurende de tweede film een pruik. De actrice heeft haar haar namelijk afgeschoren voor haar rol in de serie The Act. Aangezien haar niet zo snel aangroeit en Elle lang haar heeft in de filmreeks, draagt Joey King een pruik.

The Kissing Booth feitenBron: Komixx Entertainment, Netflix

The Kissing Booth is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beth Reekles. Maar voordat het boek werd uitgegeven door de uitgeverij Random House was het verhaal te lezen op Wattpad. De auteur was pas 15 jaar toen ze het verhaal op Wattpad had gepubliceerd!

Een van de hoogtepunten van The Kissing Booth 2 was de knappe nieuwkomer Marco, gespeeld door Taylor Zahkar Perez. Echter tijdens de auditie had de acteur geen idee waar hij auditie voor deed! Het script was namelijk geheim en werd "Untitled Vince Marcello Project" genoemd. Ook de namen van de karakters waren anders, zodat hij niet wist voor welke film hij auditie deed. 

The Kissing Booth feitenBron: Komixx Entertainment, Netflix

Bron: IMDB

Lees ook: Romantische Young Adult films

Nieuwste artikelen

  • Film & Serie top 6: maart 2024

  • The Finish Line - Kate Stewart

  • Fictie top 6: maart 2024

  • Young adult top 6: maart 2024

  • Tunnel van botten - V.E. Schwab

Gerelateerde artikelen

  • De leukste romantische Young Adult films op Netflix

  • Zomer op Netflix: De leukste young adult films

  • Recensie: The kissing booth

  • Romantische Young Adult films

  • The kissing Booth 2 komt eraan

Zoek in artikelen