• Home
 • Nieuws
 • De film van 'Hof van Doorns en Rozen' gaat eraan komen

De film van 'Hof van Doorns en Rozen' gaat eraan komen

Dat er een film van Hof van Doorns en Rozen, geschreven door Sarah J. Maas, zou komen was natuurlijk al bekend, maar de filmrechten zijn nu definitief verkocht aan Constantin film! Deze filmmaatschappij is onder andere bekend van de Resident Evil franchise en de tv-serie Shadowhunters: The Mortal Instruments. Dat moet dus wel goed komen met de Hof van Doorns en Rozen film!

Dat de filmrechten van de Hof van Doorns en Rozen film verkocht zijn, is niet het enige goede nieuws dat wij hebben. Het is namelijk ook bekend wie het script van de Hof van Doorns en Rozen film gaat schrijven. Rachel Hirons, bekend van Kiss Me First, is een opkomende scriptschrijfster en gaat de zware taak op zich nemen. Want zwaar zal het zeker zijn om Hof van Doorns en Rozen goed te verfilmen! 

Hof van Doorns en Rozen filmBron: Unieboek | Spectrum (Van Goor)

Peter Nadermann zal de producer van de Hof van Doorns en Rozen film worden en heeft de film voorgelegd aan Constantin Film. Samen met uitvoerende producent Martin Moszkowicz en Robert Kulzer (Resident Evil) van Tempo Productions gaat hij de film produceren! Kulzer zei het volgende over de aankomende film, “Hof van Doorns en Rozen bevat alle elementen voor een theatrale ervaring. We hebben hard gewerkt aan het script om zo alle magie en opwinding van de boeken te vangen en we kijken ernaar uit om de juiste regisseur te vinden voor dit project.”

Ook Sarah J. Maas is natuurlijk ontzettend blij met het nieuws, zij voegt er nog aan toe, “Ik ben er enorm enthousiast over om samen te gaan werken met Constantin en Tempo Productions en kan niet wachten om de boeken tot leven te brengen. Het team is ontzettend gepassioneerd om Feyre’s avontuur naar het witte scherm te brengen, ik ben erg benieuwd naar hoe de film gaat worden.” 

 

 

So, this just landed on my desk (!!!!!!). Link in bio for more details/updates on the movie! Quick heads up: There’s still a long way to go before we see this on the big screen! Constantin and Tempo are the team behind the scenes, and they are working so hard and so passionately to adapt these books and assemble the right group of people to bring it to life. We’re still looking for a director with the perfect vision for this movie, as well as a stellar cast, but I’m already super excited that they brought on the awesome Rachel Hirons to write the screenplay. Fingers crossed!! 😁😁😁 #acotar #acourtofthornsandroses #acomaf #acourtofmistandfury #acowar #acourtofwingsandruin #acofas #acourtoffrostandstarlight

Een bericht gedeeld door Sarah J. Maas (@therealsjmaas) op

Wij sluiten ons helemaal aan bij Sarah J. Maas! Het zal nog wel even duren voordat we de uiteindelijke Hof van Doorns en Rozen film kunnen bewonderen, maar die zal zeker het wachten waard zijn!

Wat vind jij ervan dat er een Hof van Doorns en Rozen film komt?

Bron: deadline.com, Instagram

Lees ook: De 5 beste Beauty and the Beast films

Nieuwste artikelen

 • Bloedwraak - Marcella Kleine

 • Recensie: Lotgenoten - Sabrine Ingabire

 • Twisted Lies - Ana Huang

 • Koude harten - Gunnar Staalesen

 • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

 • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

Zoek in artikelen