• Home
  • Nieuws
  • Er zijn nieuwe beelden van de Downton Abbey film vrijgegeven

Er zijn nieuwe beelden van de Downton Abbey film vrijgegeven

Afgelopen juli werd er aangekondigd dat er een Downton Abbey film zou komen. Er werd al over een film gesproken sinds de serie in 2016 eindigde. Aankomend jaar is het eindelijk zover, dan draait de Downton Abbey film in de bioscopen. Eerder werd al de trailer van de Downton Abbey film vrijgegeven. Nu trakteren de makers ons op een aantal nieuwe foto’s van de film. Na het zien van de foto’s kan je bijna niet wachten om naar de bioscoop te rennen!

De Downton Abbey film zal zich ongeveer 18 maanden na de serie afspelen. De karakters die we in het laatste seizoen zagen zullen terugkeren naar het huis voor een grootse, mysterieuze gebeurtenis. De gebeurtenis wordt door de cast en crew angstvallig geheim gehouden en het is dus nog even afwachten wat we precies kunnen verwachten.

Julian Fellowes, de maker van de Downton Abbey film, vertelt dat het wel een uitdaging was om de film te maken. In de serie heb je namelijk veel afleveringen om alles te vertellen en de diepte in te gaan met de karakters, maar nu moet je alles in 2 uur vertellen. Allen Leech die Tom Branson speelt was hier ook bezorgd over. Hij vertelt dat hij het script heeft gelezen en dat Julian Fellowes het heel slim heeft gedaan door alle karakters in het huis samen te brengen voor een gebeurtenis. Volgens Michelle Dockery is de Downton Abbey film een verlenging van de serie, alleen op een grotere schaal.

Op de eerste foto zien we Michelle Dockery als Lady Mary die aan het eind van seizoen 6 is getrouwd met Henry Talbot en zwanger was van haar eerste kind. Michelle Dockery vertelt dat we in de Dowton Abbey film zullen zien dat Lady Mary gesettled is en dat zij en haar man elkaar erg steunen. Op de foto zien we Lady Mary dansen met Henry Talbot.

Bron: Jaap Buitendijk/Focus Features/Entertainment weekly

Edith is aan het eind van de serie getrouwd met Bertie. Volgens Michael Engler, de regisseur van Downton Abbey, proberen Edith en Bertie zich aan te passen aan het getrouwde leven. Edith moet zich daarna ook nog leren aan te passen als Dame van een van de grote huizen. Dat brengt veel meer verantwoordelijkheid en protocollen met zich mee dan ze gewend was in Downton.  Bron: Jaap Buitendijk/Focus Features/Entertainment weekly

Op deze liefdevolle foto zien we Lady Mary en Henry Talbot. Mary en Henry zien eruit alsof ze nog steeds hartstikke verliefd zijn op elkaar.

Bron: Focus Features/Entertainment weekly

Op deze foto zien we een van onze favoriete koppels uit Downton: Anna en Bates. Gedurende de serie hebben de twee veel meegemaakt, maar op deze foto zien de twee er gelukkig uit.

Bron: Focus Features/Entertainment weekly

In de Downton Abbey serie zagen we hoe butler Carson gedwongen werd om met pensioen te gaan. Regisseur Engler vertelt dat het korte pensioen van Carson goed is geweest voor zijn gezondheid en dat wanneer ook hij wordt teruggeroepen naar Downton voor de mysterieuze gebeurtenis hij een deel gaat uitmaken van het verhaal.

Bron: Jaap Buitendijk/Focus Features/Entertainment weekly

Ook Maggie Smith keert terug als Violet, ondanks dat Maggie Smith eerder nog vertelde dat haar karakter veel te oud zou zijn om terug te keren. Volgens Engler is Violet nog steeds hetzelfde en kunnen we ook in de film genieten van haar one-liners. Engler vertelt dat Violet een geweldig zin in de film heeft. Zo zegt ze tegen Mary: “One must have standards, but one must not be inflexible”. Dat is waar Violet altijd voor gestaan heeft.

Bron: Jaap Buitendijk/Focus Features/Entertainment weekly

De Downton Abbey film draait vanaf 20 september 2019 in de bioscopen.

Wat vind jij van de nieuwe beelden van de Downton Abbey film?

Bron: Entertainment weekly

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over de Downton Abbey film

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Wat te kijken na Bridgerton

  • Series om te kijken als je Bridgerton mist

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Recensie: Downton Abbey seizoen 5

  • Recensie: Downton Abbey

Zoek in artikelen