• Home
  • Nieuws
  • Er bestaat een 'The Hunger Games' en 'Twilight' pretpark

Er bestaat een 'The Hunger Games' en 'Twilight' pretpark

Ben jij ook zo fan van The Hunger Games en Twilight? Dan hebben wij leuk nieuws! Lionsgate, het bedrijf dat deze films heeft geproduceerd, heeft namelijk op 31 juli een themapark geopend. Onder andere zijn daar attracties te vinden van The Hunger Games en Twilight, maar ook van Divergent, Now You See Me en Gods of Egypt!

Bron: Lionsgate Entertainment World

Om dit The Hunger Games en Twilight pretpark, genaamd Lionsgate Entertainment World, te bezoeken moet je wel een stukje reizen, het ligt namelijk in Hengqin, China. Gelukkig heeft Lionsgate bekendgemaakt dat er plannen zijn om hetzelfde park ook naar Madrid in Spanje te halen in 2020. Dat is toch al een stukje dichter bij de deur!

Bron: Lionsgate Entertainment World

Lionsgate Entertainment World is een binnenpretpark met verschillende attracties. Maar wat kun je er nu eigenlijk allemaal doen? Jenefer Brown, een woordvoerder van Lionsgate heeft er het volgende over te zeggen: “Van het ontsnappen aan de Capitol, tot het onder ogen komen van de mentale en fysieke uitdagingen van de factie Onverschrokkenheid, tot aan het vechten tegen een vampierleger met Jacob en zijn wolvenroedel, we kunnen niet wachten om te zien hoe de fans de wereld van hun favoriete films instappen en hun eigen authentieke avonturen beleven.”

Bron: Screenrant, Deadline, Forbes, Lionsgate.

 

Wat voor attracties kan je verwachten?

Het park heeft verschillende attracties van de diverse films. Zo is er een attractie van The Hunger Games genaamd ‘Hunger Games - Mockingjay Flight Rebel Escape’. Dit is een 3D simulator waar de fans de mogelijkheid hebben om mee te vechten met de rebellen.

Ook Divergent heeft twee attracties gekregen. Het park heeft een ‘Fear simulator’, dat is een VR ervaring waarbij je door een ruimte loopt met verschillende wegen en vallen en er is een attractie genaamd ‘The Chasm Climbing Course’. In deze attractie kan je onder andere muren beklimmen en is zonder VR.

Bron: Screenrant, Deadline, Forbes, Lionsgate.

Daarnaast zijn er twee VR attracties van Twilight. Je kunt samen met Jacob en zijn wolvenroedel racen door een maanverlicht bos en er is een attractie waarbij je Bella’s reis volgt van haar eerste kus met Edward tot aan haar problemen met de Volturi.

Bron: Lionsgate Entertainment World

Naast attracties heeft het park ook eetgelegenheden die gerelateerd zijn aan de films van Lionsgate, zoals de 'Capitol Club' en 'Peeta’s Bakery'. Ook is er een kledingwinkel genaamd 'Long’s Magic Shop', waar je kleren kunt scoren in de stijl van de Capitol. Daarnaast is er een winkel genaamd ‘Dauntless Ink’ waar je een tattoo kan laten zetten geïnspireerd op de Divergent films en boeken.

Ben je benieuwd geworden naar Lionsgate Entertainment World? Bekijk hieronder een filmpje van het pretpark om een indruk te krijgen van de attracties!

Bron: Screenrant, Deadline, Forbes, Lionsgate.

Lees ook: 18 x de leukste filmseries

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Young Adult top-5: september

  • Young Adult top-5: juli

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen