• Home
  • Nieuws
  • Dit is 'The Gentleman' trailer met Matthew McConaughey

Dit is 'The Gentleman' trailer met Matthew McConaughey

Binnenkort kunnen we weer gaan genieten van een nieuwe misdaadfilm in de bioscoop mét niemand minder dan Matthew McConaughey in de hoofdrol! De film zal The Gentleman gaan heten en de eerste trailer van deze film is nu vrijgegeven. The Gentleman trailer zit bomvol bekende Hollywoodacteurs: van Hugh Grant tot Colin Farrell en dat belooft dus al veel goeds!

 

Waar gaat The Gentleman trailer over?

In The Gentleman trailer is te zien dat de Amerikaanse Expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) een erg winstgevend marihuana imperium heeft opgebouwd in Londen. Maar wanneer er bekend wordt dat Mickey eigenlijk uit het bedrijf wil stappen, willen verschillende andere partijen zijn impirium maar al te graag overnemen…

Bron: Christopher Raphael/STX Entertainment/Entertainment Weekly.

De film is geregisseerd door Guy Ritchie, hij heeft onder andere de film Aladdin geregisseerd. Guy Ritchie heeft aan Entertainment Weekly in een interview verteld dat hij verschillende subculturen van beide kanten van de Atlantische oceaan wilde samenbrengen in zijn film. Hij vertelt dat het leuk was om die werelden samen te brengen in de Marihuana industrie, maar dat het desalniettemin een serieuze wereld is waar veel geld in omgaat. Dit zullen we dus terug gaan zien in de film.

Daarnaast heeft Guy Ritchie een sterrencast opgetrommeld die al te zien is in The Gentleman trailer. Zo zullen onder andere Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Henry Golding (Crazy Rich Asians) en Hugh Grant (Notting Hill) meespelen in de film.

The Gentleman trailerBron: Christopher Raphael/STX Entertainment/Entertainment Weekly.

 

Ben je benieuwd geworden naar The Gentleman trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Heb je na het kijken van The Gentleman trailer ook zo'n zin om de film te gaan kijken? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. Op 30 januari 2020 is de film in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wat vind jij van The Gentleman trailer?

Bron: Ew.com, Hollywood Reporter.

Lees ook: Moordwijven films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Bridget Jones: deel 3 op komst!

  • Kunnen we een vierde film van Bridget Jones verwachten?

  • Recensie: How to write love

  • Magic Mike (DVD)

  • Bridget Jones: Mad about the boy zorgt voor veel ophef

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen