• Home
  • Nieuws
  • Kristen Bell keert terug als de voice-over in de Gossip Girl reboot

Kristen Bell keert terug als de voice-over in de Gossip Girl reboot

Hello, Upper east siders, binnenkort kunnen we gaan genieten van de Gossip Girl reboot! In 2012 hebben we afscheid moeten nemen van Blair, Serena en alle andere karakters. Maar gelukkig hebben de makers van de originele serie aangekondigd dat er een Gossip Girl reboot gaat komen! En een acteur heeft haar terugkomst al bevestigd; Kristen Bell zal namelijk weer de stem van Gossip Girl inspreken!

Eerder werd er officieel aangekondigd dat er een Gossip Girl reboot gaat komen. De makers van de originele serie, Josh Schwartz, Stephanie Savage en Joshua Safran, zullen allemaal terugkeren voor de Gossip Girl reboot. Kristen Bell (Frozen) zal weer de voice-over van de serie verzorgen. Volgens Joshua Safran was het een logische keuze om Kristen Bell terug te halen voor de reboot. “Kristen Bell zal altijd de stem van Gossip Girl zijn”, aldus Joshua Safran.

Bron: Warner Bros. Television

Kristen Bell keert dus sowieso terug in de Gossip Girl reboot, maar betekent dat dat we ook andere oude bekenden terug gaan zien? Volgens Josh Schwartz wordt de Gossip Girl reboot meer een vervolg dan echt een remake. Volgens hem zullen er geen andere acteurs zijn die een nieuwe Blair of Serena gaan spelen. Hij vertelt dat de deur altijd open staat voor de originele acteurs om terug te keren! “We hebben contact opgenomen met alle originele acteurs van Gossip Girl en vertelt waar we mee bezig zijn. We hebben gezegd dat we het ontzettend leuk zou vinden als ze betrokken zouden zijn bij de Gossip Girl reboot. Echter, wilde we het hun niet verplichten. Ze hebben deze karakters zes jaar lang gespeeld en als ze dat mooi vinden geweest dan respecteren we dat ook. Maar we zouden het uiteraard heel erg leuk vinden om hen weer terug te zien”, aldus Josh Schwartz.

Chace Crawford, die de rol van Nate vertolkte in de serie, zegt dat hij geweldige herinneringen heeft aan zijn tijd in Gossip Girl. Hij zegt zelfs dat hij eventueel wel terug zou willen keren! “Ik hou van Josh en Stephanie en als ze me zouden vragen om terug te komen in de Gossip Girl reboot zou ik het heel moeilijk vinden om nee te zeggen.”

Het zou dus zomaar kunnen dat er oude bekenden hun opwachting zullen maken in de reboot!

De Gossip Girl reboot zal op de streamingdienst van Warner Media te zien zijn, genaamd HBO Max.  Deze streamingdienst wordt in mei 2020 in Amerika gereleased. Of de streamingdienst ook in Nederland zal komen is nog niet bekend. Ook is er nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor de Gossip Girl reboot.

Bron: TVLine, Vulture, ew.com

Lees ook: Co-acteurs die elkaar haten

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen