• Home
  • Nieuws
  • 'The Mister' van E.L. James wordt verfilmd

'The Mister' van E.L. James wordt verfilmd

E.L. James ken je waarschijnlijk als schrijfster van de populaire Vijftig tinten grijs-serie. Deze boeken zijn niet alleen miljoenen keren over de toonbank gegaan, deze serie is ook nog eens verfilmd! In 2019 verscheen er een nieuw boek van E.L. James genaamd The Mister (in het Nederlands uitgekomen onder de naam De Mister). Nu is er bekend gemaakt dat ook dit boek verfilmd gaat worden!

 

Waar gaat The Mister over?

In The Mister maken we kennis met Maxim Trevelyan. Door zijn familie heeft hij nooit hoeven te werken en door zijn goede looks vallen vrouwen als een blok voor hem. Maar dan wordt zijn familie getroffen door een tragedie en erft Maxim de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie - inclusief alle bijkomende verantwoordelijkheden. Maxim is hier niet op voorbereid en worstelt met zijn nieuwe rol. Alessia Demachi is een jonge vrouw uit Albanië die door mensenhandelaars naar het Verenigd Koninkrijk is gebracht. Ze heeft ze weten te ontvluchten en maakt een paar dagen in de week schoon bij Maxim Trevelyan. Hij is nog in de rouw en probeert te wennen aan zijn nieuwe positie in de Engelse adel. Maxim valt als een blok voor Alessia en de onervaren Alessia wordt ook verliefd op Maxim. 

 

Verfilming The Mister

E.L. James gaat weer samenwerken met Universal om de verfilming van The Mister te realiseren. Na een biedingsoorlog heeft Universal uiteindelijk de rechten voor het boek weten te bemachtigen. E.L. James heeft alle delen van de Fifty Shades of Grey film geproduceerd en ze zal ook weer betrokken zijn bij de verfilming van The Mister als producer. Helaas is er nog geen cast, regisseur of releasedatum aangekondigd voor de verfilming van The Mister. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

 

Bron: Variety.

Lees ook: Fifty Shades Freed: 19 verschillen tussen het boek en de film

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • 10 Fifty Shades of Grey geheimen

  • Boeken top-5: een tikkeltje stout

  • Vijftig tinten vrij

  • Boeken top-5: De leukste series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen