• Home
  • Nieuws
  • Disney releaset Frozen serie 'At Home with Olaf'

Disney releaset Frozen serie 'At Home with Olaf'

Frozen fans opgelet! Disney trakteert ons namelijk op nieuwe Frozen content. Eerder al werd er bekend gemaakt dat de streamingdienst Disney+ de film Frozen 2 vervroegd op de streamingdienst heeft gezet. We kunnen nu dus thuis al genieten van deze leuke Disneyfilm! Maar Disney komt met nog meer goed nieuws! Ze brengen vanaf nu regelmatig een nieuwe korte film uit over Olaf, genaamd At Home with Olaf!

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIERJe kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

At Home with Olaf

Het nieuws werd bekend gemaakt op het officiële Twitter account van Disney. Deze serie is gemaakt door de Disney animator Hyrum Osmond. Hij werkte onder andere mee aan Frozen, Tangled en Vaiana. Deze nieuwe korte filmpjes heeft hij compleet vanuit huis gemaakt. Voor deze animatiefilmpjes heeft hij natuurlijk ook een stem nodig. Josh Gad, die de stem van Olaf in Frozen en Frozen 2 inspreekt, spreekt ook de stem voor deze korte filmpjes in. Via een tweet laat hij weten dat er met hem contact opgenomen is om nogmaals de stem van Olaf te voorzien en hij vertelt dat hij hiermee hoopt om een lach op het gezicht van de mensen te toveren in deze enge tijden.

De eerste aflevering van At Home with Olaf heet 'Fun with Olaf' waarin we zien hoe Olaf dikke sneeuwpret heeft. 

Ben je benieuwd geworden naar de eerste At Home with Olaf aflevering? Bekijk hem dan snel hieronder!

Wanneer elke nieuwe korte film in de At Home with Olaf serie precies uitgebracht gaat worden heeft disney nog niet bekend gemaakt. De filmpjes zullen onder andere op het twitter account van Disney animation en Josh Gad te bekijken zijn.

Bron: EW.com, Deadline.

Lees ook: 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen