Nieuwe trailer Love, Simon serie

De populaire film Love, Simon is gebaseerd op het boek Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld van Becky Albertalli. Na het uitkomen van deze film werd er bekend gemaakt dat er gewerkt werd aan een Love, Simon tv-serie. Eerder werd al de eerste trailer van deze serie onthuld, die Love, Victor gaat heten. Nu is de nieuwe Love, Victor trailer vrijgegeven en hierin krijgen we al een goed beeld van de serie te zien!

Bron: 20th Century Fox Television

Waar gaat Love, Victor over?

Victor is een nieuwe student aan de Creekwood High School, dezelfde school als waar Simon op zat. Victor is net verhuisd naar een nieuwe stad en probeert te ontdekken wat zijn seksuele geaardheid is. In de Love, Victor trailer zien we dat hij eigenlijk in het algemeen probeert te ontdekken wie hij is. Wanneer het hem allemaal teveel wordt, besluit hij om Simon te schrijven voor hulp.

Als je goed kijkt in de trailer, dan zie je de acteur Keiynan Lonsdale. Hij speelde de rol van Blue in de Love, Simon film. Er wordt in de serie dus meerdere keren verwezen naar de film Love, Simon. Nick Robinson, die de rol van Simon in de film speelde, zal de voice-over van de serie inspreken. Of Nick Robinson ook weer zijn rol van Simon zal oppakken voor de serie is nog niet bekend. Al lijkt het er in de trailer wel op dat Victor oog in oog met Simon staat!

Ben je benieuwd geworden naar de Love, Victor trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Vanaf 19 juni staan de 10 aflevering op de streamingdienst van Hulu. Of en wanneer de serie ook in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Bron: EW.com.

Lees ook: Alle aankomende Young Adult boekverfilmingen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen