The Witcher seizoen 2 details onthuld

Het eerste seizoen van The Witcher was een grote hit op Netflix. Het is dan ook niet gek dat Netflix al bezig is met het maken van een tweede seizoen van de fantasyserie. We kunnen dus nog een seizoen gaan genieten van Henry Cavill als Geralt of Rivia! Eerder schreven we al wat we tot nu toe over The Witcher seizoen 2 weten. Ondertussen zijn er nieuwe details over The Witcher seizoen 2 bekend gemaakt. Wij vertellen je er alles over.

Eerder werd er al bekend gemaakt dat we in The Witcher seizoen 2, meerdere Witchers gaan ontmoeten. Geralt of Rivia heeft namelijk bij een broederschap van Witchers gezeten en die gaan we in het tweede seizoen onmoeten! In een interview met The Wrap vertelt de maker van de serie, Lauren Schmidt Hissrich, wat we daarvan kunnen verwachten: "Als ik praat over The Witcher, dan heb ik het altijd over hoe Geralt, Ciri en Yennefer bij elkaar komen als een familie. Voor mij is dat het meest belangrijke onderdeel van de serie. Als je je iemands familie gaat voorstellen, dan moet je ook begrijpen uit wat voor familie een karakter komt. Soms is dat een moeder en een vader, en soms zijn het andere bloedverwanten. Voor Geralt zijn het zijn broers uit het broederschap van Witchers. Ik ben heel enthousiast om weer de wereld in te duiken en Vesemir voor het eerst te ontmoeten, een vaderfiguur voor Geralt en de andere mannen met wie hij is opgegroeid sinds hij zeven jaar oud was."

Bron: Netflix

We gaan dus in het tweede seizoen veel meer van de familie van Geralt zien! In ons eerdere artikel hebben wij al de nieuwe castleden geïntroduceerd. Naast dat we meer over Geralts familie zullen leren, gaan we in The Witcher seizoen 2 ook de band zien die zal ontstaan tussen Ciri en Geralt. In de boeken en games ontwikkelen de twee karakters een vader-dochter band en dit zullen we in de serie ook terug gaan zien. Lauren Schmidt Hissrich is hier heel enthousiast over en vertelt er het volgende over: "Wat ik erg leuk vind aan Geralt en Ciri is dat ze de meest onverwachte familie vormen die je je maar kunt voorstellen. Je hebt een Witcher wiens enige doel het is om wezens te vermoorden voor geld en je hebt een klein meisje dat aan haar verleden probeert te ontsnappen. Hoe komt dat bij elkaar? En wat ik zelf een van de leukste dingen vind aan seizoen 2 is dat we zullen zien hoe dat gaat veranderen en ze naar elkaar toe groeien. Aan het eind van seizoen 1 heb je namelijk een goed idee van wie Ciri is en wie Geralt is. Nu kunnen we dat samenvoegen en zien wat er gebeurd als twee mensen die zo erg van elkaar verschillen toch bij elkaar worden gezet vanwege de omstandigheden. Het is niet altijd mooi en ze zullen zeker ruziemaken en vechten. Er zullen twee vreemden voor het eerst bij elkaar komen en tegen hen wordt er gezegd: 'jullie zullen voor altijd samen zijn'. Ik denk dat de groei die ze doormaken en de vader-dochter band die ze ontwikkelen één van mijn favoriete onderdelen van de serie is."

Bron: Netflix

Een releasedatum voor The Witcher seizoen 2 is nog niet vrijgegeven. Wel is er bekend gemaakt dat het tweede seizoen pas in 2021 te zien zal zijn. We moeten dus nog een tijd wachten voordat we seizoen 2 daadwerkelijk kunnen gaan zien.

Bron: Movieweb, The Wrap. 

Lees ook: 12 duistere fantasy series

Nieuwste artikelen

  • Film & Serie top 6: maart 2024

  • The Finish Line - Kate Stewart

  • Fictie top 6: maart 2024

  • Young adult top 6: maart 2024

  • Tunnel van botten - V.E. Schwab

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

Zoek in artikelen