• Home
  • Nieuws
  • Frozen's Olaf krijgt zijn eigen film op Disney+

Frozen's Olaf krijgt zijn eigen film op Disney+

Frozen zou Frozen niet zijn zonder de geweldige sneeuwpop Olaf! Olaf is misschien wel een van de meest geliefde personages van de Frozen films. Eerder kreeg deze leuke sneeuwpop al een eigen miniserie genaamd 'At home with Olaf'. Nu krijgt Olaf zijn eigen (korte) film op Disney+ waarin we eindelijk antwoord krijgen op een aantal onbeantwoorde vragen.

De film op Disney+ zal Het verhaal van Olaf (in het Engels Once Upon a Snowman) gaan heten en zal op Disney+ worden uitgebracht. In deze Disney short film zullen we eindelijk te weten komen waarom Olaf zo van de zomer houdt. Ook zullen we in deze film over Olaf zien wat er met hem is gebeurd in de momenten nadat Elsa hem heeft gebouwd, hem 'losliet' en haar ijspaleis creëerde én we zullen zien wat er met hem gebeurde toen Anna en Kristoff hem voor het eerst ontmoetten. Kortom, er is genoeg sneeuw, eh stof om over onze favoriete sneeuwpop te vertellen.

Bron: Walt Disney Animation Studios

Eén van de regisseurs van Het verhaal van Olaf genaamd Trent Correy, zegt het volgende in een verklaring: "Dit is een idee dat vorm kreeg toen ik een animator was voor de eerste Frozen film. Dan Abraham (de regisseur) en ik zijn ontzettend dankbaar en enthousiast dat we de kans hebben gekregen om deze korte film te regisseren in samenwerking met onze geweldige collega's van Walt Disney Animation Studios."

Dan Abraham voegt daar het volgende aan toe: "Josh Gad is een van de beste stemacteurs die Olaf heeft kunnen neerzetten in de Frozen films. Om de mogelijkheid te hebben om met hem te werken en in de opnamestudio te staan was een privilege en een hoogtepunt in mijn carrière." 

We moeten nog wel eventjes geduld hebben. Het verhaal van Olaf zal namelijk vanaf 23 oktober te zien zijn op Disney+! Dit is meteen een goede reden om de eerste twee films ook nog maar een keer te kijken, toch? 

Bron: Disney, TV Line.

Lees ook: Alle aankomende Disney live-action remakes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen