• Home
 • Nieuws
 • Dit weten we over Stranger Things seizoen 4

Dit weten we over Stranger Things seizoen 4

De Upside Down, een Demogorgon, een Mind Flayer... als je Stranger Things kijkt dan ben je ondertussen bekend geworden met deze termen! Stranger Things is razend populair op Netflix en in 2021 kunnen we het vierde seizoen van deze leuke serie verwachten. Maar waar gaat Stranger Things seizoen 4 over? En welke acteurs keren terug? Wij zochten het voor je uit!

Stranger Things seizoen 4                       Stranger Things seizoen 4                       Stranger Things seizoen 4                       Stranger Things seizoen 4Bron: Netflix

 

Waar gaat Stranger Things seizoen 4 over?

Aan het eind van het derde seizoen zien we hoe Joyce het portaal naar de Upside Down probeert te sluiten. Hierdoor wordt de Mind Flayer verslagen, maar door de explosie komt Hopper om het leven. Joyce besluit om haar huis in Hawkins te verkopen en aan het eind van het seizoen zien we hoe Joyce, Jonathan, Will en Eleven op weg zijn naar hun nieuwe huis. Maar dan komt het belangrijkste... Hopper is niet dood! We zien een after credit scene waarin hij vast blijkt te zitten in Rusland. En de eerste teaser trailer van seizoen 4 laat zien dat Hopper inderdaad nog in leven is! Dit wordt een belangrijk onderdeel van seizoen 4, want de synopsis die door Netflix is vrijgegeven luidt als volgt: 

"Het is niet allemaal goed nieuws voor onze 'Amerikaan'; hij zit ver van huis gevangen in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka, waar hem zowel menselijke als andere gevaren te wachten staan. In de Verenigde Staten begint ondertussen een nieuwe horror naar boven te komen, iets wat lang begraven is, iets dat alles met elkaar verbindt..."

Het belooft in ieder geval een spannend seizoen te worden! Doordat de serie vertraging heeft opgelopen door het Coronavirus hebben de makers de tijd gehad om het hele script te schrijven voordat de opnames begonnen. Volgens de executive producer van de serie heeft dit een positieve invloed, want hij zegt dat Stranger Things seizoen 4 zomaar eens het beste seizoen tot nu toe kan gaan worden!

Stranger Things seizoen 4Bron: Netflix

 

De cast van Stranger Things seizoen 4

Veel van de castmembers van het derde seizoen zullen ook terugkeren voor Stranger Things seizoen 4. Zo zullen de volgende acteurs weer te zien zijn: Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will), Sadie Sink (Max), Joe Keery (Steve), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Maya Hawke (Robin), Winona Ryder (Joyce) en David Harbour (Hopper).

Priah Ferguson speelt in de serie het jongere zusje van Lucas. In seizoen 3 had ze al een leuke rol, maar in het vierde seizoen is ze gepromoveerd tot een van de hoofdrollen. Daarnaast zullen we ook een aantal nieuwe castleden ontmoeten. Netflix maakte op hun Instagram pagina de acteurs bekend en beschreef wat voor rol ze gaan spelen in de serie. In de onderstaande Instagram post kun je lezen om welke acteurs het gaat en kun je van elke acteur de foto bekijken (uiteraard in Stranger Things-stijl):

Releasedatum Stranger Things seizoen 4

Naar alle waarschijnlijkheid zal Stranger Things seizoen 4 in 2021 verschijnen, ondanks de vertraging die de opnames hebben opgelopen dankzij het Coronavirus. De eerste twee seizoenen werden in oktober uitgebracht, terwijl het derde seizoen in 2019 in juli werd uitgebracht. Het is dus nog lastig te zeggen wanneer het vierde seizoen precies in 2021 te zien zal zijn.

 

Bron: Rotten Tomatoes, Digital Spy.

Lees ook: Top 12 scifi series op Netflix

Nieuwste artikelen

 • Top 10 Nederlandse romcoms

 • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

 • De beste aankomende films van 2021 en 2022

 • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

 • Eternals komt naar Disney+

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Netflix codes

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

Zoek in artikelen