• Home
 • Nieuws
 • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

Sinds het eerste seizoen van Shadow and Bone, dat sinds april 2021 te zien is, zijn fans al aan het wachten voor het vervolg. Nu is het bijna zover! In het voorjaar van 2023 kunnen we eindelijk zien hoe het verder gaat met Alina en Mal. En we gaan niet alleen zien hoe het met onze geliefde personages is afgelopen, de nieuwe beelden laten ook veel nieuwe gezichten zien! Ben je benieuwd wie je allemaal kunt verwachten in Shadow and Bone 2? Lees dan snel verder! 

Shadow and Bone seizoen 2
Netflix heeft ook een omschrijving gegeven van dit nieuwe seizoen. Alina Starkov is op de vlucht. Sommigen denken dat Alina alles zal redden en anderen vinden haar een verrader. Zelf wil ze de Shadow Fold vernietigen en Ravka redden, maar generaal Kirigan is teruggekeerd. En hij staat er niet alleen voor: Kirigan heeft een nieuw leger van onverwoestbare schaduwmonsters en Grisha-rekruten. Alina, Mal en hun vrienden moeten hun krachten bundelen om hem te verslaan. Ze roepen versterking van twee mythische wezens die Alina's krachten kunnen versterken, maar daarvoor moeten ze eerst een lange reis maken. In Ketterdam smeden de Crows nieuwe allianties en vechten ze tegen oude rivalen. Als ze oog in oog staan met een dodelijke overval komen ze weer in aanraking met de legendarische Sun Sommoner. 

Cast
Gezichten die we terug zullen zien zijn Jessie Mei Li als Alina Starkov, Ben Barnes als Generaal Kirigan, Archie Renaux als Mal Oretsev, Freddy Carter als Kaz Brekker, Amita Suman als Inej Ghafa, Kit Young als Jesper Fahey, Danielle Galligan als Nina Zenik, Calahan Skogman als Matthias Helvar en Daisy Head als Genya Safin. Ook nieuwe personages komen langs in Shadow and Bone seizoen 2. Wylan Hendriks zal gespeelt worden door Jack Wolfe, Nikolai Lantsov wordt gespeelt door Patrick Gibson, Toyla Yul-Bataar wordt gespeelt door Lewis Tan en Tamar Kir-Bataar wordt gespeelt door Anna Leong Brophy. 

Wanneer kunnen we Shadow and Bone seizoen 2 verwachten? 
De release datum is eindelijk bekendgemaakt! En zo lang hoeven we niet meer te wachten: vanaf 16 maart 2023 kunnen we de acht afleveringen van Shadow and Bone seizoen 2 op Netflix bekijken!

Bekijk hieronder de eerste beelden van Shadow and Bone seizoen 2: 

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Shadow and Bone
In Shadow and Bone wordt de Grisha trilogy van Leigh Bardugo gecombineerd met haar duologie Six of Crows. In de Shadow and Bone serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Hier smullen onnatuurlijke wezens van menselijk vlees. Op een dag ontdekt de jonge soldaat Alina dat ze over een bijzondere kracht beschikt. Deze kracht zou haar land uiteindelijk van de ondergang kunnen redden. Terwijl ze haar krachten onder controle probeert te krijgen, zijn er duistere machten bezig met een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, moordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er is meer nodig dan magie om te overleven. Lees HIER onze recensie over het eerste seizoen van Shadow and Bone. 

Bekijk hieronder de trailer van Shadow and Bone seizoen 1: 

 

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Campinggasten – Liz Ouwens

 • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

 • Liefde in het spel - Elena Armas

 • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

 • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

 • Deze boeken worden nu verfilmd

 • Boeken over magische scholen

 • Tattoo's geïnspireerd door boeken

 • Shadow and Bone feiten die je nog niet wist

Zoek in artikelen