• Home
  • Nieuws
  • Dit is wat we weten over The Summer I Turned Pretty seizoen 2

Dit is wat we weten over The Summer I Turned Pretty seizoen 2

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty? Dan hebben wij goed nieuws, het tweede seizoen komt eraan! Het seizoen zal het tweede boek in de reeks van Jenny Han onder handen nemen. Kijk jij uit naar deze YA-serie over een nostalgische zomer en liefdesdriehoek? Lees dan snel verder! Wij hebben alles wat bekend is over The Summer I Turned Pretty seizoen 2 voor jullie op een rijtje gezet. 

Waar gaat The Summer I Turned Pretty seizoen 2 over? 
Er zijn nog twee boeken in de originele serie van Han, en het tweede seizoen volgt de plot van het tweede boek, It's Not Summer Without You. Vroeger telde Belly de dagen tot de zomervakantie af en kon ze niet wachten om Jeremiah en Conrad, die ze al vanaf haar geboorte kent, weer te zien. Maar dit jaar niet. Dit jaar is alles anders. Susannah, de moeder van de twee jongens, wordt ziek en Conrad sluit zich af voor iedereen, en vooral voor Belly. Alles wat goed en vertrouwd was aan de zomers in Cousins Beach heeft haar glans verloren. Als Jeremiah belt met de mededeling dat Conrad verdwenen is, weet Belly wat haar te doen staat. Ze keert terug naar het strandhuisje, waar ze overweldigd wordt door alle mooie, maar ook pijnlijke herinneringen. Als deze zomer echt de laatste zomer is, dan moet hij eindigen op de plek waar het allemaal begon: Cousins Beach.

Schrijfster Jenny Han heeft een pagina van het script gedeeld, met een moment tussen Belly en Conrad dat rechtstreeks uit It's Not Summer Without You (het tweede boek in de trilogie) komt. "Elke keer als er een scène in de boeken is waarvan ik weet dat die echt belangrijk is voor de lezers, is het iets dat ik heilig probeer te houden voor de show," vertelde Han in een interview met Entertainment Weekly.

Wie keert terug voor het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty? 
In de serie zien we Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso en Minnie Mills, Colin Ferguson en Tom Everett Scott. Briney en Casalegno zullen vrijwel zeker terugkomen als de broers die blijven vechten voor Belly's genegenheid in de drie boekenreeksen van Han. Het is ook waarschijnlijk dat we Belly's familie weer zullen zien terugkeren, hoewel Rachel Blanchard, die Susannah speelt, er al dan niet zal zijn als het personage in de tijd tussen de seizoenen is overleden. Kyra Sedgwick en Elsie Fisher hebben zich bij de cast toegevoegd. 

Bron: Amazon Studios 

Wanneer kunnen we The Summer I Turned Pretty seizoen 2 verwachten? 
Vanaf 14 juli verschijnen de afleveringen op Prime Video! Op de dag van de premiere kun je meteen drie afleveringen kijken en vervolgens wordt er iedere week een aflevering aan toegevoegd. In totaal bestaat The Summer I Turned Pretty seizoen 2 uit acht afleveringen. 

Bron: Amazon Studios

The Summer I Turned Pretty 
In The Summer I Turned Pretty volgen we Isabel 'Belly' Conklin. Elke zomer brengt ze samen met haar mama en oudere broer de vakantie door in het charmante badplaatsje Cousin's Beach. Ook haar mama's jeugdvriendin Susannah en haar twee zonen, Conrad en Jeremia, gaan telkens mee op de jaarlijkse strandtrip. Van kleins af aan kan Belly het al goed met de broers vinden, maar deze zomer hebben zowel Conrad als Jeremia ineens gevoelens voor haar! Lees HIER onze recensie van The Summer I Turned Pretty seizoen 1. 

Lees ook: 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

Nieuwste artikelen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

  • Ochtendgloren - Corina Bomann

  • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

  • Boeken Jenny Han worden nieuwe YA tv serie, The summer I turned pretty

  • Romantische YA films en series met smeulende chemie

Zoek in artikelen