Top 5 erotische must sees op Netflix

Oeh la la... Stiekem zijn erotische films en series een echte guilty pleasure van ons! De laatste tijd heeft Netflix heel wat erotische films en series toegevoegd, denk maar aan series zoals Sex/Life. Zijn erotische films en series ook jouw guilty pleasure? Dan zijn dit echte must sees!

5. Addicted

Deze film is stukken minder bekend dan nummer 4 tot en met 1 maar ook deze film blijkt spannende erotische scènes te hebben en hij staat gewoon op Netflix. Addicted wordt aangemerkt als een erotische thriller-dramafilm en ondanks dat die niet heel hoog scoort bij de recensenten is het wel nog steeds vermakkelijk.

erotisch NetflixBron: Lionsgate

4. Bridgerton

Niemand wist hoe zeer ze Bridgerton nodig hadden tot dat die uitkwam. Want wij kenden allemaal wel de romantische kostuumseries waar velen van ons fan van zijn. Maar in Bridgerton wordt opeens de kostuum romantiek gecombineerd met erotische scènes. En opeens hadden we het beste van 2 werelden in 1 mooie serie! Het is duidelijk waarom Bridgerton zo ontzettend populair is. 

erotisch NetflixBron: Shondaland, Netflix

3. Sex Life

Wie heeft er ondertussen niet gehoord van deze erotische serie op Netflix?! De chemie is voelbaar als je de aflveringen kijkt. Niet zo gek dat de 2 acteurs die Billie en Cooper spelen dan ook een relatie hebben gekregen. Maar de #Brad en #Cooper teambattle is al losgebarsten en aflevering 3 heeft ondertussen een legendarische status behaald. Weet je niet wat wij bedoelen? Kijk dan maar snel aflevering 3 rond 19:50 in de aflevering en je snapt ons helemaal! And Your Welcome...

erotisch NetflixBron: Demilo Productions

2. Fifty Shades of Grey

Al een wat oudere film maar ondertussen bijna een klassieker. De films maar ook de boeken blijven ongekend populair! En wij begrijpen wel waarom. Fifty Shades of Grey was een van de eerste films die echt bekendheid kreeg bij een groot publiek vanwege de erotische scènes. Wij denken dan ook dat onder andere Fifty Shades of Grey de weg heeft vrij gemaakt voor een betere acceptatie van door Hollywood geproduceerde erotische films en series.

erotisch NetflixBron: Focus Features

1. 365 DNI

Als je het dan echt hebt over een film die grenst aan het pornografische dan komen wij toch uit op 365 DNI. De seksscènes hier zijn namelijk net echt! Op het internet is er veel discussie geweest over of de acteurs nu echt seks hadden of niet, maar het blijkt toch geacteerd te zijn. Het plot mag dan niet geweldig zijn maar die erotische scènes zijn toch een knap staaltje acteerkunsten. En weet je dat er ook een deel 2 en deel 3 uitkomen? Lees HIER er alles over!

erotisch Netflix

Bron: Next Film

Lees ook: Top 12 erotische speelfilms

Nieuwste artikelen

  • Tijden van amandelbloesem – Carmen Bellmonte

  • Ugly Girls - Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck & Sara Ohlsson

  • Salto - Arndís Thórarinsdóttir

  • De regel van drie - Sam Ripley

  • Onderstroom - Linda Jansma

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen