De 8 beste Amazon Prime Original films

Ieder jaar komen er zoveel nieuwe films uit dat er altijd wel iets tussen zit om te kijken. Ook op streamingdiensten zoals Amazon Prime worden steeds nieuwe toppers toegevoegd. Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat je vanavond moet kijken? Speciaal voor onze lezers hebben wij een lijst gemaakt met de 8 beste Amazon Prime Original films. Kies er maar een uit! 

The Upside
Een van de beste Amazon Prime Original films is The Upside! Miljonair Philip is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje New York woont hij in een kast van een huis. Del woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge man zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Del met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philip. Met zijn tomeloze energie zet hij Philip's stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Dels' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bekijk hier de trailer van The Upside: 

The Aeronauts
Het is 1862 wanneer ballonpiloot Amelia Wren (Felicity Jones) samenwerkt met de grensverleggende meteoroloog James Glaisher (Eddie Redmayne) om meer kennis over het weer te vergaren, en hoger te vliegen dan iemand ooit gedaan heeft. De film is door ons beoordeeld met vier hartjes waardoor hij zeker een plekje heeft verdient in dit rijtje met beste Amazon Prime Original films!

Bekijk hier de trailer van The Aeronauts: 

The Report
Daniel J. Jones doet onderzoek naar, en schrijft een gigantisch rapport over het mishandelen en vernederen van gevangengenomen leden van Al Qaida. Veel van de informatie is in de doofpot gestopt, maar er komen steeds meer gruwelijke daden aan het licht. Bijna iedereen heeft het na jarenlang onderzoek opgegeven, maar Dan blijft erbij. Hij wil gerechtigheid voor de daden die de CIA op zijn geweten heeft. The Report is door ons beoordeeld met vier hartjes! Lees hier de recensie. 

Bekijk hier de trailer van The Report: 

Palm Springs
Op een bruiloft in Palm Springs ontmoet Nyles Sarah, zus van de bruid en bruidsmeisje. Het wordt ingewikkeld wanneer het duo vast komt te zitten in een tijdlus en gedwongen wordt dezelfde dag steeds opnieuw te beleven.

Bekijk hier de trailer van Palm Springs: 

One Night in Miami
Op een bijzondere avond in 1964 komen vier Afro-Amerikaanse iconen bijeen in Miami. Wanneer Cassius Clay, die later Muhammad Ali ging heten, een belangrijk gevecht wint, viert hij dit met soulzanger Sam Cooke, atleet Jim Brown en activist Malcolm X.

Bekijk hier de trailer van One Night in Miami: 

Sylvie's Love
Sylvie krijgt in het Harlem van de jaren vijftig een relatie met een saxofonist, nadat hij een vakantiebaantje aanneemt bij de platenwinkel van haar vader. Als ze jaren later weer in contact komen, ontdekken ze dat er nog steeds gevoelens bestaan.

Bekijk hier de trailer van Sylvie's Love: 

City of Ghosts 
Wanneer terreurgroep IS Raqqa inneemt, komen drie Syrische jongens van de groep Raqqa is Being Slaughtered Silently in actie. Ze zetten met gevaar voor eigen leven informatie online over IS.

Bekijk hier de trailer van City of Ghosts: 

Uncle Frank
De homoseksuele leraar Frank woont al jaren samen met zijn partner Walid. Zijn familie weet hier niets van. Als zijn vader overlijdt, keert Frank met tegenzin terug naar huis voor de begrafenis. Natuurlijk zullen er geheimen aan het licht komen.

Bekijk hier de trailer van Uncle Frank: 

Nieuwste artikelen

  • The Woman King trailer is uit!

  • Deze films en series worden in oktober van Netflix verwijderd

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

Gerelateerde artikelen

  • Uit de keuken van Xi'an Famous Foods - Jason Wang

  • Recensie: De munt van Judea

  • Recensie: Zombie party

Zoek in artikelen