Onze aanraders voor Netflix in januari

Het nieuwe jaar breekt bijna aan! Netflix pakt groots uit en brengt in januari veel oude en populaire titels uit! Denk aan alle films uit de Divergent-serie en Pitch Perfect! Maar Netflix voegt nog veel meer toe in het nieuwe jaar! Ben je benieuwd welke films en series je zeker niet mag missen? Lees dan snel verder om te ontdekken welke titels wij aanraden. 

Oudere films (1 januari)
In januari zet Netflix ook veel oudere, leuke films op de streamingdienst! Heb jij de Divergent-reeks gemist of wil je Pitch Perfect graag nog eens kijken? Dat kan dan! Vanaf 1 januari staan veel geliefde, oudere films op Netflix. Ook Fifty Shades Darker en Victoria & Abdul zijn vanaf januari op Netflix te zien. Kijk hieronder welke nieuwe aanraders ook in de maand januari op netflix verschijnen: 

Lockwood & Co - seizoen 1 (27 januari)
Een meisje met buitengewone paranormale gaven en twee tienerjongens met een klein bureau dat op geesten jaagt, bestrijden de vele dodelijke geesten die door Londen rondwaren. Deze detective-thriller-televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jonathan Stroud. 

Bron: Netflix

The Pale Blue Eye (6 januari)
Veteraan-detective Augustus Landor onderzoekt moorden, geholpen door een jonge cadet die uiteindelijk een wereldberoemde auteur zal worden, Edgar Allan Poe.

Bron: Netflix

That '90s Show - seizoen 1 (19 januari)
De serie zal gaan over de tienerdochter van Eric en Donna, Leia Forman (Ja, Eric heeft zijn dochter na Star Wars vernoemd). Ze wordt gespeelt door Callie Haverda en we zien het personage als ze haar zomer doorbrengt bij haar opa en oma in hun huis in Point Place, Wisconsin. Ze ontmoet haar buurmeisje Gwen (Ashley Aufderheide) en wordt snel een onderdeel binnen een hechte groep. 

Bron: Netflix

Ginny & Georgia - seizoen 2 (5 januari)
Aan het eind van het eerste seizoen ziet het er niet goed uit voor Georgia; ze heeft misschien wel allebei haar ex-echtgenoten vermoord! Ginny & Austin gingen er vandoor en waarschijnlijk komt Zion, Ginny's vader, dichterbij wonen. Dat zou niet goed zijn voor de relatie van Georgia en haar nieuwe vriend Paul. Ginny had haar vriendje Hunter bedrogen en dat zou kunnen betekenen dat ze het gaat proberen met buurjongen Marcus. 

Bron: Netflix

Lees ook: De beste romantische komedies van 2022

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Kakebo de Japanse kunst van het sparen

  • Recensie: Bed & Breakfast

  • Onzichtbare vrouwen - Caroline Criado Perez

Zoek in artikelen