Winnen: 10x Het Fictie boek van het jaar 2020 'Huis van aarde en bloed'

Aan het einde van 2020 maakten we de Chicklit.nl Fictie boek van het jaar bekend. De jury stond voor een moeilijke keuze want drie geweldige boeken hadden de top 3 gehaald. Uiteindelijk kan er maar één boek de winnaar zijn en dat is Huis van aarde en bloed van Sarah J. Maas! Wij mogen nu in samenwerking met uitgeverij Boekerij 10 exemplaren van dit boek aan onze lezers weggeven! Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken op dit geweldige boek.

 

Het oordeel van de jury

De jury was het erover eens dat Huis van aarde en bloed, het nieuwste boek van Sarah J. Maas, de winnaar moest worden van de Chicklit.nl Fictie boek van het jaar verkiezing. De auteur neemt je namelijk echt mee naar een andere wereld die verrassend en origineel is. De personages zijn gevarieerd en stuk voor stuk zijn het sprankelende personages die je weten te raken. Daarnaast sprak de originaliteit van dit boek de juryleden erg aan. Zo zitten er veel fantasyfiguren in het verhaal die allemaal een complexe achtergrond hebben, maar die wel modern zijn. Volgens de jury is het onmogelijk om het boek weg te leggen als je eenmaal begonnen bent. Het is een boek waarvan je eigenlijk niet wil dat het ophoudt.

 

Het verhaal

Crescent City is een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven. De stad strekt zich uit in zeven districten, van het knusse stadshart en chique woonwijken, tot duistere uithoeken en de beruchte markt waar van alles te koop is, van vers vlees tot smokkelwaar.

In de stad maken vier huizen de dienst uit. Bryce Quinlan – half mens, half Fae – behoort tot het huis van aarde & bloed, net als alle andere mensen, dieren, heksen en Fae. Samen met haar vrienden geniet ze volop van alles wat Crescent City te bieden heeft. Maar als de stad wordt getroffen door een wrede moord, komt er abrupt een einde aan haar zorgeloze leven. Bryce krijgt de opdracht de dader te ontmaskeren, samen met de beruchte huurmoordenaar Hunt Athalar. Maar hun verwoede poging het mysterie op te lossen, zet meer in beweging dan ze lief is.

Winnen

Wij willen graag met jullie vieren dat Huis van aarde en bloed van Sarah J. Maas het Chicklit.nl Fictie boek van het jaar 2020 is geworden! Wij mogen maar liefst 10 exemplaren van het boek aan onze lezers weggeven! Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 31 januari 2021. We geven ook 10 exemplaren weg van het Young Adult en Feelgood boek van het jaar!

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

  • 10 redenen waarom Chris Hemsworth een lekker ding is

  • Lees o.a. de nieuwste Suzanne Vermeer, Cassandra Clare of Sophie Kinsella gratis bij Everybook

  • De hoogst verdienende films in Coronatijd

  • Win 3 maanden gratis Storytel

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Fate: The Winx Saga seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Zoek in artikelen