Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2020 'Tegen beter weten in'

Aan het eind van 2020 werd eindelijk de winnaar van de Feelgood boek van het jaar 2020 verkiezing onthuld. De jury had de lastige taak om uit drie geweldige boeken een winnaar te kiezen. De uitslag lag dicht bij elkaar, maar uiteindelijk heeft het boek Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy deze prachtige prijs gewonnen! Om dat te vieren geven we in samenwerking met uitgeverij Boekerij 10 exemplaren van dit boek weg. 

Het oordeel van de jury

De uitslag van alledrie de boeken lag er dicht bij elkaar, maar uiteindelijk heeft de jury het boek Tegen beter weten in het best beoordeeld! Zo zegt de jury dat het boek je vanaf de eerste bladzijde in zijn greep heeft en je niet meer loslaat. Het boek heeft een hoog feelgoodgehalte en de personages spreken je stuk voor stuk aan. De auteur heeft een fijne, vlotte schrijfstijl met een vleugje humor. Hierdoor leest het boek heel fijn weg. Volgens onze jury is Tegen beter weten in het ultieme feelgoodboek voor het hele jaar.

 

Het verhaal

Lois werkt voor een kleine, noodlijdende uitgeverij in Amsterdam. Er ligt daar in een la nog een bijna verlopen contract voor een biografie over Marius Delaive, een Nederlandse tienerster uit een beroemde boyband. Die biografie zou de uitgeverij uit de rode cijfers kunnen halen, maar Marius woont inmiddels in Canada, waar hij een houtbewerkingsbedrijf is begonnen, en wil met rust gelaten worden. Het contract heeft hij getekend onder druk van zijn agent en nu wil hij er niets meer mee te maken hebben.

Lois wordt door haar werkgever naar Canada gestuurd om zo veel mogelijk informatie van Marius los te krijgen en het boek toch te schrijven. Het is voor haar een mooie kans, aangezien ze droomt van een carrière als schrijfster. Bovendien komt het haar meer dan goed uit om een tijdje naar het buitenland te gaan en zo haar ex te ontlopen. Ze neemt haar intrek in een gemoedelijke B&B in het dorpje en wordt meteen vriendinnen met de sympathieke uitbaatster Jill. Jills beste vriend Chris is ook een goede vriend van Marius; dat beschouwt Lois als een veelbelovende start. Maar het blijkt veel moeilijker dan ze ooit had gedacht om door te dringen tot de stugge voormalige ster.

Winnen

Om te vieren dat Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy het Feelgood boek van het jaar 2020 is geworden geven wij maar liefst 10 exemplaren van dit geweldige boek weg. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 31 januari 2021. Meedoen kan tot en met 31 januari 2021. We geven ook 10 exemplaren weg van het Fictie en Young Adult boek van het jaar!

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

  • Eiland van de verloren meisjes - Alex Marwood

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen