Winnen: 10x Het Young Adult boek van het jaar 2020 'Rood, wit & Koningsblauw'

Op 29 december 2020 was het eindelijk zover, de winnaar van de Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar verkiezing 2020 is bekend gemaakt! Met trots kunnen wij jullie vertellen dat Rood, wit & Koningsblauw de verkiezing heeft gewonnen. Om dit te vieren mogen wij in samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning 10 exemplaren van Rood, wit en koningsblauw weggeven!

 

Het oordeel van de jury

Het was een lastige keuze voor de jury, maar uiteindelijk hebben zij Rood, wit & koningsblauw het best beoordeeld. De jury vond namelijk dat het boek origineel, verfrissend en doordacht is. Daarnaast heeft de auteur een fijne schrijfstijl en heeft ze het boek met veel humor geschreven. Ze heeft de denkwereld van beide karakters goed weten te omschrijven en het verschil tussen de Amerikaanse Alex en de wat meer conservatievere Henry goed weten te vangen. Volgens de juryleden is het boek grappig, romantisch en sexy.

Het verhaal

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de prins? 

Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? 

Winnen

Om te vieren dat Rood, wit & koningsblauw van Casey McQuiston het Young Adult boek van het jaar 2020 is geworden geven wij maar liefst 10 exemplaren van dit geweldige boek weg. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 31 januari 2021. We geven ook 10 exemplaren weg van het Fictie en Feelgood boek van het jaar!

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen