Zonnige zomerthrillers

Zon, zee, strand, cocktails en thrillers; daar kunnen wij wel aan wennen hoor! Maar misschien ben jij nog niet helemaal in de vakantiestemming? Of ben je gewoon nog op zoek naar leuke thrillers die je op vakantie kan lezen? Speciaal voor jullie hebben wij thrillers met het thema 'vakantie' op een rijtje gezet! Zet je maar schrap, want dit zijn vakanties die je nooit meer zal vergeten!

We hebben ervoor gekozen om van elke auteur maar één topper uit te kiezen, maar ze hebben natuurlijk nog veel meer mooie thrillers geschreven!

zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers

Het strandhuis - Suzanne Vermeer

Het eerste boek in ons rijtje met zonnige zomerthrillers is Het strandhuis. Suzanne Vermeer is natuurlijk de nummer 1 als het aankomt op vakantie thema thrillers. In een ver verleden waren Patricia, Claire en Gemma vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar en zien ze elkaar ook niet meer. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vondst van een lichaam. Een stem uit het verleden. Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is. Maar dat is niet mogelijk. Dat weten ze zeker…

De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien.

Lees hier de recensie.

zomerthrillers

Nice - Kiki van Dijk

Jacky leidt een rustig leventje in Delft, totdat ze te horen krijgt dat haar zus Christine na een val van het balkon in coma is geraakt. Opeens staat haar leven op zijn kop en vertrekt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt. Aangekomen in de zonnige stad Nice gebeuren er sinistere dingen. Jacky wordt geconfronteerd met het verleden en haar mysterieuze familiegeschiedenis. Pas als blijkt dat Christine niet van het balkon kan zijn gevallen, slaat Jacky alarm.

Jacky begint aan een confronterende zoektocht en ontdekt dat haar verleden meer geheimen voor haar verbergt dan ze dacht. Tijdens haar verblijf wordt ze gedwongen opnieuw te kijken naar de mensen die ze dacht te kennen en laat het zonnige Nice zich van z'n donkerste kant zien…

Lees hier de recensie.

zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers    zomerthrillers

Costa Brava - Linda van Rijn

Wanneer Irene ontdekt dat haar man Jacco is vreemdgegaan, gaat ze door een moeilijke periode. Hoewel Irene en Jacco beiden aan hun huwelijk willen werken, is het voor Irene moeilijk de gedachten aan Jacco’s ontrouw achter zich te laten. Gelukkig is Rianne, het zusje van Irene, een weekje op bezoek bij hen op de camping en zorgt zij wel voor een beetje afleiding. Als Rianne aanbiedt op de kinderen te passen, hebben Irene en Jacco wat tijd voor elkaar en verbetert de sfeer al snel. Maar dan ontmoet Irene de aantrekkelijke Bob. Bob lijkt geïnteresseerd in Irene, maar zijn zijn bedoelingen wel goed..?

Lees hier de recensie.

zomerthrillers

De trip - Nathalie Pagie

Journalisten Tara Linders en Diego Martinez zijn op Hawaï voor de tv-opnames van het extreme adventure-programma De trip. Tara doet verslag voor dagblad De Dageraad en Diego werkt er als redacteur. Als een van de kandidaten gewond uitvalt, grijpt Diego zijn kans en springt in. Terwijl hij zich aan de levensgevaarlijke challenges waagt, komt Tara op het spoor van een commune, met aan het hoofd de excentrieke Cassandra. De communeleden zijn volledig in de ban van deze vrouw en als zij meer lijkt te weten over Tara's pijnlijke verleden, wordt ook Tara's nieuwsgierigheid gewekt.

Plots dreigt de Mauna Loa-vulkaan, de grootste ter wereld, eerder tot uitbarsting te komen dan werd voorspeld en moet iedereen het eiland verlaten. Maar juist dan wordt een van de communeleden dood aangetroffen en blijkt Cassandra spoorloos. Wat heeft zij te verbergen? Tara en Diego blijven op het eiland om in een race tegen de klok en met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen.

zomerthrillers

Passagier 23 - Sebastian Fitzek

Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen ophelderen wat er tijdens die noodlottige reis is gebeurd en

Martin blijft achter als een mentaal wrak. Hij heeft zich voorgenomen nooit meer één voet op een cruiseschip te zetten, totdat hij vijf jaar later een mysterieus telefoontje krijgt van een oudere dame die beweert meer van de verdwijning te weten. Martin gaat terug naar het gewraakte schip en komt op het spoor van een verdwenen gewaand meisje dat is teruggekeerd naar de Sultan - samen met de teddybeer van zijn zoontje...

Lees hier de recensie.

zomerthrillers

Onverschrokken - Fiona Higgins

Zes compleet verschillende mensen reizen af naar het zonnige Bali om daar de cursus 'overwin je angst' te volgen. Elke cursist heeft een andere angst om te overwinnen. De een is bang voor vliegen, de ander voor hoogtes en weer een ander voor de dood. Iedereen moet door middel van verschillende opdrachten zijn of haar angsten overwinnen. Tijdens de cursus ontstaan er hechte vriendschappen en bloeit er zelfs liefde op. Maar dan gebeurt er iets vreselijks waardoor het leven van de cursisten voorgoed zal veranderen...

Lees hier de recensie.

zomerthrillers

Pain au chocolat - Ellen de Vriend

We sluiten dit rijtje met zonnige zomerthrillers af met Pain au chocolat. Pain au chocolat is een verhaal over een gezin dat hun droom najaagt en een camping in de Franse Auvergne koopt. Omdat de gehele camping moet worden verbouwd en Nadine en Mark dit zoveel mogelijk zelf willen doen, plaatsen Nadine en Mark een oproep om een paar weken mee te helpen tegen kost en inwoning. Op de oproep komt een reactie van een oude bekende uit Nadine haar jeugd. Over haar verleden heeft zij Mark nooit vertelt.

Nadine weet waarvoor de gast komt en probeert haar gezin niets te laten merken. Tot het moment dat zij ’s nachts wordt betrapt door Mark en niet meer kan liegen. Vanaf dan lijkt het verleden haar in te halen.

Lees hier de recensie.

 

Welke zonnige vakantiethrillers ga jij deze zomer lezen?

Lees ook: Thrillers met sterke plottwists

Nieuwste artikelen

 • Throne of Glass fancast favorieten

 • 7x de leukste bookish items met kaarten uit fantasy boeken

 • Onze aanraders voor Netflix in maart

 • Agent en Boef: Boevenstreken - Tjibbe Veldkamp

 • Brandende meisjes - C.J. Tudor

Gerelateerde artikelen

 • Vijftig tinten vrij

 • Young Adult top-5: juli

 • Shoptip: 10x coole e-reader covers

 • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

 • Recensie: Kil

Zoek in artikelen