Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021: dit is de top 3

Heb jij ook zo genoten van al die heerlijke feelgood boeken die in 2021 zijn verschenen? Wij in ieder geval wel! En wat was het moeilijk om uit al die fijne exemplaren een top 12 samen te stellen voor de Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021!  Maar gelukkig zijn we eruit gekomen! En dankzij al jullie stemmen hebben we nu ook een top 3 samen kunnen stellen. Lees snel verder om te zien welke feelgoodboeken er nog kans maken op de felbegeerdetitel Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021!

Nu de top 3 bekend is gaat een professionele jury aan de slag om de boeken te lezen en te beoordelen. Aan de hand van hun beoordelingen komt er een winnaar uit die de titel Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021 in de wacht sleept. Eind december maken we bekend wie de winnaar is!

In willekeurige volgorde is dit de top 3 die nog kans maakt op de titel Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021:

Ik vergeet je niet - Gillian King (Harper Collins)

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Lees hier de recensie.

Wedden dat ik blijf - Marijke Vos (Harper Collins)

Debby haat files. En deadlines. En haar overvolle agenda. Dus wat houdt haar nog in de grote stad? Ze sluit een weddenschap af met haar zus Hilde: wie als eerste een mooi huis vindt – waar dan ook in Nederland – bepaalt in welk dorp ze gaan wonen. Hilde vertrekt als eerste naar het Brabantse platteland, waar ze met haar man en kinderen een monumentaal pand koopt. Debby tikt kort daarna een oude boerderij op de kop. Het is een opknappertje, maar met genoeg ruimte voor haar droom: een alpacaboerderij!

Haar nieuwe leventje blijkt echter toch niet zo idyllisch als gehoopt: vijandige dorpsbewoners, een nukkige alpacafokker en verrassingen uit het verleden zorgen voor aardig wat oproer in het eens zo rustige dorp. Maar wat Debby nog het meest bezighoudt is die ontzettend leuke dierenarts…

Lees hier de recensie.

Negentig seconden - Vanessa Thuyns (Dutch Venture Publishing)

Een vrouw heeft niet langer dan negentig seconden nodig om haar date te beoordelen. Na anderhalve minuut weet ze al of die persoon een blijvertje is. (Brits onderzoek, 2012) Yara leeft voor cijfers, formules en haar succesvolle accountancybedrijf, dus wanneer ze na een grote fout wordt gedwongen een time-out te nemen, komt dat keihard aan. In alle paniek bedenkt ze een list: in plaats van te vertrekken naar een verre vakantiebestemming rijdt ze met haar laptop en een koffer vol dossiers naar de Veluwe. Hiermee doet ze immers haar moeder een gunst en kan ze in alle rust stiekem blijven werken om haar fout te herstellen. In haar ogen is dit een absolute win-winsituatie. Eenmaal daar zorgen veeleisende klanten, een betweterige huisgenoot, een koppige hond en een flirtgrage bruidegom voor de nodige stress en afleiding. Verliefd worden is al helemaal geen optie. Maar dan komt Yara erachter dat er toch een waarheid zit in die “negentig seconden”-formule… 

Lees hier de recensie.

Jullie hebben massaal gestemd en de bovenstaande drie boeken maken nog steeds kans op de titel Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021. Helaas hebben de onderstaande 9 boeken het net niet gered, maar dat neemt niet weg dat deze boeken het zeker waard zijn om te lezen!

Op goed geluk - Jenny Colgan (Luitingh - Sijthoff)

Onbreekbaar 3: Op gevoel - Lisette Jonkman (Luitingh - Sijthoff)

Lentegroen - Jackie van Laren (Boekerij)

Tot aan de zon en terug - Jill Mansell (Luitingh - Sijthoff)

Liever verliefd - Sophie Kinsella (The House of Books)

Beter laat dan nooit - Charlotte de Monchy (Boekerij)

Bridgerton 5: De hand van de gravin - Julia Quinn (Boekerij)

Het dorpje Happiness - Holly Martin (Zomer en Keuning)

Boyfriend material - Alexis Hall (Zomer en Keuning)

 

Lees ook:

Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2021: dit is de top 3

Chicklit.nl fictie boek van het jaar 2021: dit is de top 3

Nieuwste artikelen

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

  • Netflix trailer Harry & Meghan onthuld

  • Gletsjer - Suzanne Vermeer

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 10x Het Fictie boek van het jaar 2021 'Het onzichtbare leven van Addie LaRue'

  • Het nieuwste deel van De Zeven Zussen-serie verschijnt volgende week!

  • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2022: stem op jouw favoriet!

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

Zoek in artikelen