Deze boeken worden nu verfilmd

In 2021, maar ook de aankomende jaren, hebben wij boekenliefhebbers veel om naar uit te kijken. De komende tijd worden er namelijk ontzettend veel boeken verfilmd! Zo wordt er gewerkt aan een A Court of Thorns and Roses tv-serie van Sarah J. Maas en gaat Netflix De selectie van Kiera Cass verfilmen. Wij hebben de aankomende boekverfilmingen voor jullie onder elkaar gezet, zodat je een overzicht hebt van alle boeken die verfilmd gaan worden!

Shadow and Bone - Leigh Bardugo (23 april 2021)

Netflix verfilmt de Shadow and Bone serie (die in het Nederlands is uitgebracht onder de naam Schim en Schaduw) van Leigh Bardugo. Het eerste seizoen van deze Netflix-serie zal uit 8 afleveringen bestaan en op 23 april op Netflix verschijnen.

In de Shadow and Bone serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Hier smullen onnatuurlijke wezens van menselijk vlees. Op een dag ontdekt de jonge soldaat Alina dat ze over een bijzondere kracht beschikt. Deze kracht zou haar land uiteindelijk van de ondergang kunnen redden. Terwijl ze haar krachten onder controle probeert te krijgen, zijn er duistere machten bezig met een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, moordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er is meer nodig dan magie om te overleven. 

Kun je niet wachten? Bekijk dan alvast de eerste beelden van de serie.

De vrouw in het raam - A.J. Finn (14-05-2021)

Binnenkort kunnen we van nog een boekverfilming op Netflix genieten, want ook De vrouw in het raam zal binnenkort op de streamingdienst te zien zijn onder de naam The Woman in the Window. Er is nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt, maar The Woman in the Window zal in de eerste helft van 2021 op Netflix verschijnen. De cast is al bekend gemaakt en er spelen veel grote acteurs mee in de verfilming van De vrouw in het raam. Amy Adams (Enchanted, Arrival) zal de rol van Anna Fox gaan vertolken, Anthony Mackie (Captain America: Civil War) zal de rol van Ed Fox gaan vertolken, Gary Oldman (Harry Potter and the Goblet of Fire, The Dark Knight) zal Alistair Russell gaan spelen en Julianne Moore (Kingsman: The Golden Circle) gaat de rol van Jane spelen. 

Het verhaal gaat over Anna Fox. Ze woont alleen en verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar?

Dune - Frank Herbert (30 september 2021)

Het sciencefiction boek Dune is al in 1965 uitgebracht. In1984 werd het boek al verfilmd, maar in 2021 kunnen we uitkijken naar een nieuwe verfilming van dit sciencefiction boek! Voor deze film is er een sterrencast uitgerukt want onder andere Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya en Oscar Isaac zullen een rol in de film gaan spelen.

Het verhaal van Dune gaat over Paul Atreides. Hij is voorbestemd voor grootse dingen. Zijn familie krijgt de taak om de planeet Arrakis te beschermen. Op deze planeet is de enige bron van 'spice' te vinden. Een waardevolle substantie in het universum. De controle over Arrakis is een gewilde en gevaarlijke positie. Er wordt namelijk door verschillende kwaadaardige heerschappijen gestreden om deze grondstoffen, waardoor Arrakis de gevaarlijkste planeet in het universum is. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

De eerste trailer is ook al onthuld!

De laatste liefdesbrief - Jojo Moyes (2021)

De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes is verfilmd onder de naam The Last Letter from Your Lover door Netflix. De film zal ergens in 2021 op de streamingdienst verschijnen, maar er is nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt. Felicity Jones (The Midnight Sky, Star Wars: Rogue One) zal de rol van Ellie gaan spelen, Shailene Woodley (The Fault in Our Stars, Divergent) zal de rol van Jennifer gaan vertolken en Callum Turner (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) neemt de rol van Anthony op zich. 

De laatste liefdesbrief gaat over de journaliste Ellie. Als ze door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verhaal, stuit ze op een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten. Het raakt een gevoelige snaar bij Ellie, zelf verwikkeld in een relatie met een getrouwde man, en ze gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief. In 1960 wordt Jennifer wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze kan zich niets herinneren, van haar man, haar vrienden, wie ze was. Als ze thuiskomt ontdekt Jennifer een verborgen liefdesbrief en ze begint een zoektocht naar de man voor wie ze alles wilde opofferen.

Wicked - Jennifer L. Armentrout (2021)

In 2021 wordt het boek Wicked van Jennifer L. Armentrout uitgebracht. In 2020 hebben de opnames wat vertraging opgelopen vanwege het Coronavirus, maar in oktober 2020 zijn de opnames weer van start gegaan. Anna Maiche (Tiny Pretty Things) zal de rol van Ivy gaan vertolken, Andrew Rogers (New Dogs, Old Tricks) zal de rol van Tink op zich nemen en Liam Hall (Arrow) speelt de rol van de charmante Ren. Er is nog geen exacte releasedatum voor de film bekend gemaakt. De film zal worden gereleased op de streamingdienst Passionflix.

Het verhaal gaat over de tweeëntwintigjarige Ivy Morgan. Ze is niet zomaar een student. Zij, en anderen zoals zij, weten dat mensen niet de enige wezens zijn die rondlopen in de Franse wijken. Haar plicht jegens de Orde is haar leven. Vier jaar geleden verloor ze tenslotte alles door toedoen van de wezens waarop ze gezworen had te jagen. Ren Owens is de laatste persoon die Ivy verwachtte haar gecontroleerde leven binnen te komen. Hij is verleidelijk en charmant. Met bosgroene ogen en een glimlach die zeker een aantal gebroken harten achterlaat, heeft hij een griezelig, bijna onnatuurlijk vermogen om haar te doen verlangen naar alles wat hij te bieden heeft. Maar hem binnenlaten is net zo gevaarlijk als jagen op de koelbloedige moordenaars die door de straten sluipen. Het verlies van de jongen van wie ze ooit hield, had haar bijna vernietigd, maar de vonkende spanning die tussen hen groeit, wordt voor Ivy onmogelijk te ontkennen. Diep van binnen heeft ze meer nodig dan wat haar plicht van haar vraagt, wat haar verleden voor haar heeft gevormd. Maar naarmate Ivy dichter bij Ren komt, realiseert ze zich dat ze niet de enige is met geheimen die de broze band tussen hen kunnen verbreken. Er is iets dat hij haar niet vertelt, en één ding is zeker. Ze weet niet meer wat gevaarlijker voor haar is: de oude wezens die de stad dreigen over te nemen of de man die eist aanspraak te maken op haar hart en ziel.

Het rad des tijds - Robert Jordan (2021)

Het rad des tijds-serie bestaat uit maar liefst 14 boeken. Amazon Studios en Sony Pictures Television zijn op dit moment bezig met de verfilming ervan. De titel van de tv-serie is (de Engelse boektitel) The Wheel of Time. Het eerste seizoen van deze serie zal uit 8 afleveringen bestaan. Of het eerste seizoen alleen het eerste boek gaat verfilmen, of dat er ook verhaallijnen van de andere boeken gebruikt gaan worden is nog niet bekend. De cast van de serie is inmiddels bekend. Rosamund Pike (Jack Reacher, Gone Girl) zal de hoofdrol gaan spelen. Zij vertolkt namelijk het karakter Moiraine Damodred. Kae Alexander (Game of Thrones, Fleabag) gaat de rol van Min Farshaw spelen, Naana Agyei Ampadu (Gameface) gaat de rol van Danya spelen en Hammed Animashaun (How to Build a Girl, A Midsummer Night's Dream) gaat de rol van Loial spelen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar volgens IMDB zal de serie ergens in 2021 verschijnen.

Het verhaal van Het Rad des Tijds speelt zich af in een land waar magie bestaat, maar deze kan alleen beoefend worden door sommige vrouwen. We volgen Moiraine terwijl ze aan een gevaarlijke, wereldomvattende reis begint. Ze wordt vergezeld door vijf jonge mannen en vrouwen. Volgens een voorspelling is één van hen een herrezen draak, een machtig persoon die de mensheid zal redden of vernietigen.

The Sandman - Neil Gaiman

Er zijn al veel boeken van Neil Gaiman verfilmd, zoals American Gods, Good Omens en Coraline. Netflix voegt daar binnenkort nog een verfilming aan toe. De streamingdienst gaat namelijk The Sandman verfilmen! Vivienne Acheampong (The Witches) gaat de rol van Lucienne spelen, Gwendoline Christie (Game of Thrones) neemt de rol van Lucifer op zich, Charles Dance (Game of Thrones) vertolkt Roderick Burgess en Tom Sturridge (Sweetbitter) gaat de rol van Dream spelen. Er is nog geen releasedatum bekend.

The Sandman gaat over een tovenaar die probeert om Death te vangen, zodat ze kan onderhandelen over het eeuwige leven. Maar in plaats van Death vangt ze per ongeluk haar jongere broer Dream. Om hem veilig te houden, houdt de tovenaar Dream tientallen jaren gevangen in een glazen fles. Nadat Dream ontsnapt is, die ook bekend staat onder de naam Morpheus, gaat hij op een quest om zijn verloren objecten van macht terug te vinden. Onderweg komt Morpheus Lucifer en demonen van de Hel tegen, maar ook de Justice League, John Constantine en Hellblazer.

Lees ook ons interview met Neil Gaiman.

De selectie - Kiera Cass

Netflix gaat De selectie van Kiera Cass verfilmen. Kiera Cass werkt zelf aan het script voor de verfilming. Er is verder nog geen cast en releasedatum aangekondigd. Wel heeft Netflix al een regisseur aan het project verbonden. Haifaa Al-Mansour gaat de film regisseren. Ze heeft onder andere de film Nappily Ever After geregisseerd.

In De selectie worden er 35 meisjes geselecteerd om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon. Dit is voor hun de kans op een beter leven en hun armoedige caste-leven achter zich te laten. Wanneer America Singer ook wordt geselecteerd is ze allesbehalve blij. Ze moet namelijk haar geheime liefde en haar thuis achterlaten. Wanneer ze prins Maxon ontmoet verandert alles...

Percy Jackson - Rick Riordan

De boeken van Percy Jackson zijn al eerder verfilmd maar waren zowel bij de fans als bij de auteur Rick Riordan zelf niet zo'n groot succes. Maar binnenkort komt daar verandering in! Disney+ werkt namelijk aan een serie van Percy Jackson en Rick Riordan zal dit keer nauw betrokken zijn bij het project. Daarnaast vertelt de auteur dat er per seizoen één boek verfilmd zal worden. Het eerste seizoen zal dus gaan over de gebeurtenissen van het eerste boek, Percy Jackson en de bliksemdief. Er is nog geen cast of releasedatum bekend.

In het eerste boek maken we kennis met Percy Jackson. Hij staat op het punt om van school getrapt te worden. Alweer... En dat is nog maar zijn kleinste zorg. Want hij ontdekt dat hij de nakomeling is van een Griekse god. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en de oorlog op de Olympus tot bedaren te brengen. 

De kleuren van Magie - V.E. Schwab

De kleuren van Magie van V.E. Schwab zal ook verfilmd gaan worden. De filmrechten zijn verkocht aan Sony. Neal Moritz (The Fast and The Furious) en V.E. Schwab zullen als producers van de verfilming optreden! Zij worden bijgestaan door Gerard Butler, Alan Siegel en Danielle Robinson van productiemaatschappij G-Base. V.E. Schwab gaat het script niet schrijven. Daarvoor is Derek Kolstad bij de producite gehaald. Hij heeft onder andere de John Wick films geschreven. Er is nog geen cast of releasedatum bekend.

In De kleuren van magie bestaan er vier Londens. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen – maar daar heeft niemand het meer over.
Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat blijkt lastiger dan gedacht.

 

Het onzichtbare leven van Addie LaRue - V.E. Schwab

Er wordt nog een boek van V.E. Schwab verfilmd, namelijk Het onzichtbare leven van Addie LaRue! Het boek wordt, net als De kleuren van magie, verfilmd door de filmmaatschappij van Gerard Butler, namelijk G-Base. V.E. Schwab zal voor deze verfilming wel het script gaan schrijven. Ze maakt hiermee haar debuut als screenwriter. Er is nog geen cast of releasedatum bekend.

Het verhaal speelt zich in 1714 in Frankrijk af. Als Adeline LaRue wordt uitgehuwelijkt, smeekt ze om meer tijd en een leven in vrijheid. Haar wens gaat in vervulling, maar tegen een vreselijke prijs. Addie zal eeuwig leven, en is gedoemd te worden vergeten door iedereen die ze ontmoet. Zelfs haar ouders vergeten hun dochter op slag en jagen haar hun huis uit.
Ontheemd en alleen begint Addie aan een betoverend avontuur dat eeuwen en continenten omspant. Van de achttiende-eeuwse salons van Parijs tot de straten van het moderne New York: Addie leert overal overleven. Maar terwijl haar tijdgenoten de geschiedenisboeken in gaan, blijft Addie onopgemerkt bestaan. Dag na dag, jaar na jaar.
Tot ze op een dag een boekhandel in stapt en iemand haar voor het eerst in driehonderd jaar herkent...

De helse creaties - Cassandra Clare

Van Cassandra Clare is haar Kronieken van de onderwereld-serie al verfilmd onder de naam Shadowhunters. Maar binnenkort wordt er nog een serie - die zich overigens in dezelfde wereld afspeelt - verfilmd, namelijk haar De helse creaties-trilogie! Deze serie is in het Engels uitgekomen onder de naam The infernal devices. De serie zal gemaakt worden door het productiebedrijf Constantin Film, deze studio heeft onder andere de Resident Evil films gemaakt. The Infernal Devices tv-serie zal voor de BBC worden gemaakt en zal naar verluidt meer het verhaal van de boeken volgen dan de Shadowhunters-serie. Er is nog geen cast en releasedatum bekend gemaakt.

Deze trilogie speelt zich af in London rond 1878. Deze serie vindt voor de Kronieken van de onderwereld plaats, maar speelt zich wel af in dezelfde wereld. We volgen het verhaal van Tessa tijdens haar leven in het New York van 1978. Hier komt snel een einde aan als haar voogd plotseling sterft. Tessa moet naar haar broer in Londen, maar nog voordat ze daar aankomt wordt ze ontvoerd door de Zwarte Zusters. Zij dwingen haar zich een vreemde gave eigen te maken. Zelf wist ze niet eens dat ze kon transformeren. Ze wordt gered door de superknappe en gevatte Will, die haar naar de schaduwjagers brengt...

The school for good and evil- Soman Chainani

Netflix gaat het eerst boek van The School for Good and Evil verfilmen. Paul Feig (Last Christmas, Bridesmaids) gaat de film regisseren. Voor de film is er ook al een deel van de cast bekend gemaakt. Sofia Wylie (High School Musical: The Musical - The Series) gaat de rol van Agatha vertolken en Sophia Anne Caruso (Crash & Burn) gaat de riol van Sophie spelen. Een verdere cast en releasedatum is nog niet bekend.

Elke vier jaar worden er 2 meisjes ontvoerd uit het stadje Gavaldon. Volgens de legende gaan deze kinderen naar de School voor Goed en Kwaad, een instituut waar de kinderen ofwel helden ofwel slechteriken worden. Met haar glazen muiltjes en haar toewijding aan goede daden weet Sophie dat ze helden zoals Cinderella, Rapunzel en Snow White achterna gaat op de School voor Goed. Agatha draagt zwarte jurken en heeft een gemene zwarte kat. Het lijkt erop dat zij naar de School voor Kwaad gaat om de slechteriken te vergezellen. Maar dan wordt Sophie ingedeeld bij de School voor Kwaad, terwijl Agatha naar de School voor Goed wordt gestuurd. Wat als deze vergissing de eerste hint is naar wie Sophie en Agatha echt zijn?

Heartstopper - Alice Oseman

Heartstopper zal verfilmd worden door Netflix en het wordt een achtdelige serie. Alice Oseman gaat zelf het script voor de verfilming schrijven. Lees hier wat de auteur verder over de verfilming te zeggen heeft. Helaas is er verder nog niet veel over de verfilming bekend. Zo is er nog geen cast en releasedatum door Netflix aangekondigd.

Heartstopper gaat over Charlie en Nick. Ze zitten op dezelfde school, maar hebben elkaar nooit ontmoet. . . tot ze op een dag bij elkaar moeten zitten. Ze raken snel bevriend en Charlie wordt verliefd op Nick, ook al denkt hij niet dat hij een kans heeft. Maar liefde werkt op verrassende manieren en Nick is meer geïnteresseerd in Charlie dan ze beiden beseften. Heartstopper gaat over liefde, vriendschap, loyaliteit en psychische aandoeningen. 

 

De Glazen Troon - Sarah J. Maas

Sinds 2016 hebben we geen nieuws meer gehoord over de Throne of Glass-serie, maar we hopen zeker dat deze er nog gaat komen! De serie zou namelijk ontwikkeld worden door het Amerikaanse tv-netwerk Hulu. De serie zou vernoemd worden naar het vierde boek van de serie: Queen of Shadows. Het script zou geschreven worden door Kira Snyder (The 100, The Handmaid's Tale) en Anna Foerster (Underworld: Blood Wars) en geproduceerd worden door de Mark Gordon Company. Dit is het bedrijf achter o.a. Grey's Anatomy. Helaas hebben we al lange tijd niks meer gehoord over de verfilming en dus is er ook nog geen cast en releasedatum bekend.

De Glazen Troon gaat over Celaena Sardothien. Ze wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.

Hof van Doorns en Rozen - Sarah J. Maas

Ook de populaire Hof van Doorns en rozen-serie van Sarah J. Maas zal verfilmd gaan worden! Het gaat een tv-serie worden en uitkomen bij het netwerk Hulu. Sarah J. Maas maakte dit nieuws zelf bekend op haar Instagrampagina. Zij gaat samen met Ronald D. Moore (Outlander) het script voor de serie schrijven. Er is og geen cast bekend gemaakt, maar wij hebben alvast de fan favorieten voor de Hof van Doorns en Rozen film onder elkaar gezet!

Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Het negende huis - Leigh Bardugo

Van Leigh Bardugo verschijnt op 23 april al de Shadow and Bone-serie op Netflix, maar ook een ander boek van haar wordt verfilmd! Het negende huis van Leigh Bardugo is haar eerste fantasy boek voor volwassenen. HBO en Hulu waren geïnteresseerd in de rechten voor de film, maar uiteindelijk ging Amazon ermee vandoor. Leigh Bardugo gaat het script schrijven en is tevens uitvoerend producent. Er is nog geen cast en releasedatum bekend.

Het negende huis gaat over Galaxy ‘Alex’ Stern. Ze is opgegroeid in Los Angeles bij haar hippie moeder. Alex is van school afgegaan en terechtgekomen in een wereld met drugsdealende vriendjes, doodlopende baantjes en iets dat nog veel erger is. Op haar twintigste heeft ze als enige een meervoudige moord overleefd. Sommige zeggen dat ze haar leven heeft vergooid, maar wanneer Alex in het ziekenhuis ligt, krijgt ze een tweede kans aangeboden; ze mag aan de meest elitaire universiteit studeren. Maar wat is het addertje onder het gras? En waarom hebben ze haar uitgekozen? Alex arriveert in New Haven waar ze de activiteiten van Yale’s geheime verenigingen in de gaten moet houden. Maar hun activiteiten blijken veel sinisterder te zijn dan ze ooit had kunnen denken…

De ballade van slangen en zangvogels - Suzanne Collins

In 2020 konden we genieten van The Hunger Games prequel genaamd De ballade van slangen en zangvogels. The Hunger Games waren een groot succes, zowel qua boeken als qua films. Het is dan ook niet gek dat de prequel nu ook verfilmd zal gaan worden! De The Hunger Games prequel zal geregisseerd worden door Francis Lawrence, de regisseur van onder andere The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en Part 2. Suzanne Collins zal haar boek, samen met de scriptschrijver van The Hunger Games: Catching Fire Michael Arndt, bewerken tot een filmscript. Ze is tevens de executive producer. Nina Jacobson, de producer van alle andere The Hunger Games films, zal ook De ballade van slangen en zangvogels produceren. Er is nog geen cast en releasedatum aangekondigd.

In The Hunger Games prequel maken we kennis met een jonge president Snow. Het is de ochtend van de boeteceremonie waarmee de tiende jaarlijkse Hongerspelen worden ingeluid. In het Capitool bereidt de achttienjarige Coriolanus Snow zich voor op zijn enige kans op roem en succes, als mentor in de spelen. Zijn ooit zo machtige familie heeft het moeilijk en hoe het hun verder zal vergaan, hangt af van Coriolanus' prestaties. Hij moet charmanter, slimmer en geraffineerder te werk gaan dan zijn medestudenten en zijn tribuut naar de overwinning helpen. Maar het zit hem niet mee. Hij krijgt de vernederende opdracht om mentor te zijn van de vrouwelijke tribuut uit district 12, het laagste van het laagste. Vanaf nu zijn Coriolanus en zijn tribuut verbonden door hun lot: iedere keuze die hij maakt kan leiden tot gunst of mislukking, zege of ondergang. In de arena zal worden gevochten tot de dood. Buiten de arena begint Coriolanus mee te leven met zijn tribuut… en moet hij kiezen wat hij belangrijker vindt: de regels blijven volgen of doen wat nodig is om te overleven.


Lees ook: Young Adult boekverfilmingen

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • Boeken over magische scholen

  • Dit zijn alle Nicholas Sparks boekverfilmingen 

Zoek in artikelen