Film top 6: juni 2021

Met de zomer in aantocht is het natuurlijk heerlijk om buiten van het zonnetje te genieten. Toch raden we aan om een paar avonden binnen voor de tv te zitten, want er zijn weer veel leuke films en series uitgebracht op de verschillende streamingdiensten. Deze films en series mag je in juni niet missen!

1. Cruella (Disney+)

In de live-action film Cruella maken we kennis met Estella. Op jonge leeftijd verliest ze haar moeder, waarna ze er alleen voor staat. Ze ontmoet twee jongens met wie ze een band opbouwt en met wie ze probeert te overleven op straat door te stelen. Estella heeft altijd al een modeontwerpster willen worden en ondanks dat de kans klein is dat dat ooit gebeurd, laat ze die droom niet los. Door een toevallige ontmoeting krijgt ze een baan aangeboden bij de Baroness, een van de meest vooraanstaande modeontwerpsters. Maar dan ontdekt Estella iets waardoor haar leven op zijn kop staat. Langzaamaan verandert Estella in de Cruella die we kennen. 

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

2. Lucifer seizoen 5B (Netflix)

Het verhaal gaat verder waar het gestopt is: met de vader van Lucifer die plotseling opduikt. Ja, God dus... Samen met zijn broers moet Lucifer erachter zien te komen wat hun vader op aarde doet, maar ook wat ze kunnen doen om hem te helpen. Daarnaast haalt Lucifer zich iets in zijn hoofd wat hij wil bereiken, en dat praat niemand er meer uit...

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

3. New Amsterdam seizoen 2 (Netflix)

Na de ambulance crash waarmee seizoen één eindigde, blijft medisch directeur Dr. Max Goodwin als weduwnaar en single vader achter. Dit is niet zijn enige zorg: in zijn ziekenhuis denderen de zaken op hoog tempo door. Met zijn nieuwe verantwoordelijkheden als alleenstaande ouder en zijn gevaarlijke kankerdiagnose, vraagt iedereen zich af wanneer hij onder de druk zal bezwijken. Maar “Hoe kan ik je helpen” is niet alleen Max zijn credo, het is de reden van zijn bestaan. Zolang hij anderen kan helpen, blijft Max hoopvol.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

4. The Mitchells vs. the Machines (Netflix)

Als tienermeisje - Katie - eindelijk de kans krijgt aan haar doodsaaie gezin te ontsnappen, kan ze haar geluk niet op. Ze is toegelaten tot de filmacademie. Haar ouders en broertje zijn allemaal wat eigenaardig. Zo heeft broertje een fascinatie voor dino's en papa iets met bouwen en gereedschap. Het talent van Katie wordt totaal niet gezien en ze moet zichzelf bewijzen. Als ze eindelijk weg kan, besluit papa Mitchell dat het tijd is voor een roadtrip met het gezin om hun band te verbeteren, maar deze trip wordt ruw verstoord door een apocalyps van robots.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

5. Ferry (Netflix)

Voordat Ferry Bouman drugsbaron werd, ging hij terug naar zijn geboorteplaats op een wraakmissie, waarbij zijn loyaliteit werd beproefd en hij een grote liefde ontmoette.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

6. Stargirl seizoen 1 (dvd)

Een decennium nadat bijna de gehele Justice Society of America (JSA) werd gedood in een strijd tegen de Injustice Society of America (ISA) tijdens de kerstperiode, ontdekt middelbare scholier Courtney Whitmore de Kosmische Staf van Starman en, na te hebben geleerd dat haar stiefvader Pat Dugan vroeger Starman's sidekick was, wordt hij de inspiratie voor een hele nieuwe generatie superhelden.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Top 12 romantische series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen