Film top 6: juni 2022

Wij gaan de nieuwe maand weer beginnen met allemaal nieuwe films en series! Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Er valt genoeg te streamen via Netflix, Disney+, Amazon Prime en sinds kort natuurlijk HBO Max. Wij zetten de leukste films en series van de maand juni voor jullie op een rijtje. Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan!

 

Heartstopper - seizoen 1 (Netflix)

Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten de reis van zelfontdekking en acceptatie afleggen. Ze steunen elkaar bij het vinden van hun meest authentieke zelf.

Lees hier onze recensie van Heartstopper. 

Stranger Things - Seizoen 4 (Netflix)

In seizoen 4 van Stranger Things is Joyce Byers (Winona Ryder) naar Californië verhuisd, samen met haar zoons Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) én hun vriendin Eleven (Millie Bobby Brown). In Hawkins probeerden verschillende monsters haar kinderen te vermoorden. Eleven is haar krachten nog steeds kwijt en heeft veel moeite om zich aan te passen aan de middelbare school. Ze schrijft haar vriend Mike (Finn Wolfhard) dat ze enorm veel zin heeft in de voorjaarsvakantie: dan zullen ze elkaar eindelijk weer zien!

Along for the Ride (Netflix)

De zomer voordat Auden naar de universiteit gaat ontmoet ze de mysterieuze Eli. Als hun dorp slaapt gaan de twee op stad om Auden te laten proeven aan het tienerleven dat ze niet wist dat ze miste. 

Lees hier onze recensie van Along for the Ride. 

The Electrical Life of Louis Wain 

Het waargebeurde verhaal van een van de bekendste kunstenaars van het Victoriaanse tijdperk: Louis Wain. Geïnspireerd door zijn liefde voor de wereld en de liefde van zijn leven, Emily, ontpopt Louis zich tot een briljant kunstenaar.

Lees hier onze recensie van The Electrical Life of Louis Wain. 

Love, Death & Robots - volume 3 (Netflix)

Love, Death & Robots is een anthologie. Dit betekent dat de reeks bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit of periode), met steeds weer nieuwe personages in de hoofdrol.

Sneakerella 

El, een aspirant-sneakerontwerper uit Queens, werkt als winkelmedewerker in een schoenenwinkel en houdt zijn creatief talent voor iedereen verborgen. Maar de vonken slaan over na een ontmoeting met Kira King, de dochter van een sneaker-Koning en een echte Manhattan Princess Charming. Met een duwtje in de rug van zijn beste vriend en een vleugje magie raapt El de moed bij elkaar. Hij pakt zijn sneakers en volgt zijn dromen. 

Lees ook: Top 12 beste klassieke fantasyfilms

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Film top 6: juni 2017

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Zoek in artikelen