Film top 6: april 2021

De afgelopen paar maanden hebben we helaas geen bezoekje aan de bioscoop kunnen brengen, maar gelukkig zijn er toch veel leuke nieuwe films en series uitgebracht op de streamingdiensten. Ook in de maand maart hebben we weer heel wat series gebinged en veel films gekeken. Maar welke films en series mag je nu echt niet missen in april? Wij hebben onze film top 6 voor jullie samengesteld!

1. Raya and the Last Dragon (Disney+)

De film speelt zich af in het fictieve land Kumandra. Kumandra wordt omschreven als de Aarde die wordt bewoond door een eeuwenoude beschaving. De held van het verhaal is Raya. Ze is een krijger die in Kumandra woont. Ze vereren daar de mythische draken vanwege hun kracht en wijsheid. De vijf clans van Kumandra vormen het land van de Draak, maar de draken zijn al lange tijd verdwenen en sindsdien is er een duistere kracht het land binnengedrongen. Raya is op een queeste om de wereld te redden, ze is namelijk vastbesloten om de laatste draak te vinden. Ze gelooft dat die draak de kracht heeft om Kumandra te redden.

Lees hier de recensie.

 

 

 

2. Sky Rojo (Netflix)

Drie vrouwen slaan op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers en gaan op een stormachtige zoektocht naar vrijheid. Van de makers van 'La casa de papel'.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

3. Moxie (Netflix)

Geïnspireerd door haar moeder's (Amy Poehler) rebelse verleden maakt Vivian een pamflet, genaamd Moxie, waarin ze vooroordelen en wangedrag aan de kaak stelt. Hiermee wakkert ze onverwacht een beweging aan. Als middelpunt van een beginnende revolutie gaat Vivian een bondgenootschap aan met jonge vrouwen en andere medestanders, dat de kliekjes en clubjes op haar school overstijgt. Samen vinden ze langzaam maar zeker hun weg langs alle hoogte- en dieptepunten van het middelbare schoolleven.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

4. Firefly Lane (Netflix)

De veertigers Tully en Kate zijn hartsvriendinnen die elkaar al sinds hun tienerjaren door dik en dun steunen. Ze laten niets en niemand tussen hen komen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

5. Star Trek: Picard seizoen 1 (DVD, Amazon Prime Video)

In Star Trek: Picard hervat Sir Patrick Stewart de iconische rol van Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen speelde in Star Trek: The Next Generation. De nieuwe serie volgt dit iconische personage in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

6. Yes Day (Netflix)

Een stel is het beu om altijd maar nee te zeggen. De kinderen mogen één hele dag de regels bepalen, wat het begin is van een wild familieavontuur.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Onbekendere series die je wilt zien

Nieuwste artikelen

  • 10 Nederlandse Chicklit auteurs die je wilt volgen

  • Het boek van de galg - Thomas Enger

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen