Film top 6: oktober 2019

Er is een nieuwe maand aangebroken en zoals altijd beginnen wij die weer met de leukste, nieuwste en beste films! Welke films wil je nou echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit.nl zet de films voor de maand oktober voor je op een rijtje. En het zijn stuk voor stuk echte aanraders! Sommige films kan je lekker thuis op de bank kijken en voor de anderen moet je een avondje naar de bioscoop. Heerlijk!

Film top 6: oktober 2019

1. Hustlers

Bioscoop

In de film Hustlers volgen we de stripper Ramona (Jennifer Lopez) die aan Destiny (Constance Wu) een aantal basismoves in de paal uitlegt. Ramona zit krap bij kas en realiseert zich dat ze de mogelijkheid heeft om veel meer geld te verdienen. Ze krijgt namelijk veel klanten van Wall Street en volgens haar zijn het allemaal slechte mensen die geld afhandig hebben gemaakt van hard werkende mensen, zonder dat ze daar ooit voor naar de gevangenis hebben gehoeven. Ze besluit om samen met een paar andere vrouwelijke strippers deze mannen geld afhandig te maken.

Lees hier de recensie.

Film top 6: oktober 2019

2. Downton Abbey

Bioscoop

 

Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen Downton Abbey een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

Lees hier de recensie.

Film top 6: oktober 2019

3. IT: Chapter 2

Bioscoop

Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club – jong en oud – weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon. De film is Muschietti’s opvolger van de in 2017 veelgeprezen en wereldwijde hit It, die meer dan 700 miljoen dollar opbracht. De genreoverstijgende film werd een cultureel fenomeen en is de grootste horrorfilm aller tijden. Omdat elke 27 jaar het kwaad terugkeert naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, brengt It Chapter Twode personages – die allen hun eigen weg zijn gegaan – weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film.

Lees hier de recensie.

Film top 6: oktober 2019

4. Anna

Bioscoop

Onder de opvallende schoonheid van Anna Poliatova schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Lees hier de recensie.

Film top 6: oktober 2019

5. At Eternity's Gate 

DVD

''Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit alleen maar op nog meer onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.

Lees hier de recensie.

Film top 6: oktober 2019

6. Mademoiselle de Joncquières

DVD

In het Frankrijk van de 18e eeuw leidt Madame de La Pommeraye een teruggetrokken leven, ver verwijderd van de intriges aan het hof van Lodewijk XV. De beruchte rokkenjager Markies des Arcis heeft zijn zinnen gezet op de aantrekkelijke weduwe en alhoewel ze hem lang kan weerstaan, geeft ze uiteindelijk toe aan haar geheime verlangen. Na een aantal jaar van volmaakt geluk is de Markies de romance beu. Gek van verdriet zint Madame de Pommeraye op revanche en ze schakelt daarbij de hulp in van Mademoiselle de Joncquières, een mysterieuze jonge vrouw van zeldzame schoonheid. Madame de La Pommeraye verliest echter de controle over haar heimelijke plannen en de uitkomst is onvoorzien. Het speelse Franse kostuumdrama van regisseur en scenarioschrijver Emmanuel Mouret (L'art d'aimer) is gebaseerd op een verhaal uit het boek "Jacques de Fatalist en zijn Meester" van de 18e eeuwse Franse schrijver en verlichtingsfilosoof Denis Diderot.

Lees hier de recensie.

Lees ook: De perfecte film bij jouw beroep

Nieuwste artikelen

  • Alicia Silverstone speelt graag in Blast from the Past vervolg met Brendan Fraser

  • Trailer Joy Ride met Ashley Park en Stephanie Hsu is nu te zien!

  • De Mitford-moorden: Jessica - Jessica Fellowes

  • Prins zoekt prins - Tiny Fisscher

  • Schijndood - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Wat te kijken na Bridgerton

  • Series om te kijken als je Bridgerton mist

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Recensie: Downton Abbey seizoen 5

Zoek in artikelen