Film top 6: maart 2020

In de maand februari hebben we weer van heel wat mooie films kunnen genieten! Heb jij deze films nog niet gezien, dan moet je deze zeker in maart gaan bekijken. Met het koude weer is het perfect om een filmavondje in te plannen, de popcorn erbij te pakken en een avond films te bingen!

1. Sonic

Sonic is een antropomorfe blauwe egel van de planeet Mobius, die naar de aarde vlucht. Schurken willen Sonics supersnelheid zien te bemachtigen voor hun eigen gewin. Nadat Sonic per ongeluk een stroomuitval veroorzaakt in het dorpje Green Hills, wordt hij gezocht door de overheid die de kwaadaardige Doctor Robotnik inhuurt om hem op te sporen. Sheriff Tom Wachowski moet Sonic helpen om zijn ringen terug te verzamelen en om uit de handen van Robotnik te blijven.

Lees hier onze recensie.

2. Little Women

Little Women is de verfilming van de gelijknamige klassieker van Louisa May Alcott. Het verhaal gaat over vier vrouwen. Alle vier hebben ze een bepaald talent en hebben ze dromen en ambities. Echter, in de nasleep van de Burgeroorlog worden vrouwen klein gehouden en krijgen ze maar weinig kansen.

Lees hier onze recensie.

 

 

3. Bombshell

Een onthullende kijk in het meest krachtige en controversiële media-imperium wat Amerika ooit gekend heeft; Fox News. Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie. 

Lees hier onze recensie.

 

4. Just Mercy

In het intense, op feiten gebaseerde Just Mercy volgen we de jonge advocaat Bryan Stevenson (Jordan) en zijn historische strijd voor gerechtigheid. Na zijn studie aan Harvard kan Bryan kiezen uit tal van lucratieve banen. Maar in plaats daarvan gaat hij naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld of niet de juiste juridische bijstand hebben gekregen. Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley (Larson). Een van zijn eerste en meest controversiële zaken is die van Walter McMillian (Foxx), die in 1987 ter dood is veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een 18-jarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs en het feit dat de enige getuigenverklaring tegen hem afkomstig is van een crimineel met een motief om te liegen. In de jaren daarna raakt Bryan verwikkeld in een juridisch en politiek steekspel en krijgt hij te maken met openlijk racisme in zijn strijd voor Walter en andere gedetineerden, waarbij hij wordt tegengewerkt door het systeem.

Lees hier onze recensie.

5. Bad Boys For Live

Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn terug! In Bad Boys for Life gaan ze nog één laatste keer samenwerken wanneer een slechterik het op ze gemunt heeft. Het gaat om een Albanese huurling. Hij zint op wraak, omdat Mike en Marcus eerder zijn broer om het leven hebben gebracht.

Lees hier onze recensie.

 

 

6. To All the Boys: P.S. I Still Love You

Peter Kavinsky en Lara Jean zijn eindelijk een stelletje, maar de rust en liefde wordt rus verstoord door de komst van  John Ambrose McLaren. Ook hij heeft een liefdesbrief ontvangen van Lara Jean en staat daarom met een bosje bloemen voor de deur. Kan Lara Jean van twee jongens tegelijk houden?

Lees hier onze recensie.

 

 

 

Lees ook: 18 x de leukste filmseries

Nieuwste artikelen

  • Friends reünie bonusmateriaal gedeeld door James Corden

  • Fake! - Carry Slee

  • Lucht - Lara Reims

  • De dochter van de president - Bill Clinton & James Patterson

  • Recensie: Sweet Tooth

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen