Film top 6: april 2020

De maand april is alweer aangebroken! In de maand maart hebben we weer van heel wat geweldige films kunnen genieten. Zo is bijvoorbeeld de Oscarwinnende film Parasite op dvd verschenen. In deze film top 6 laten wij jullie weten welke films je absoluut niet mag missen in de maand april!

1. Parasite

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Lees hier onze recensie.

 

 

 

2. Onward

In Onward betreedt de kijker een wereld waarin geen mensen leven, maar elfen, trollen, kabouters en eenhoorns! We volgen het verhaal van twee broers: Ian Lighfoot (Tom Holland) en Barney Lighfoot (Chris Pratt). Ze zijn totaal verschillend; Ian is een beetje rustig en verlegen, terwijl Barney juist ontzettend luidruchtig is! Samen gaan ze op avontuur om te ontdekken of er nog magie in hun wereld te vinden is. Ze willen namelijk hun vader nog een keertje zien. Hij is overleden toen Ian en Barney nog heel jong waren.

Lees hier onze recensie.

 

 

 

3. Life of the Party

Als haar man haar plotseling verlaat, stort een moeder van middelbare leeftijd zich met volle overgave in het studentenleven om haar wilde jaren in te halen.

Lees hier onze recensie. 

 

 

 

 

 

4. Go Karts!

Een onverschrokken tiener ontdekt de snelle kartsport. Hij krijgt hulp van goede vrienden en een norse ex-coureur die zijn coach wordt.

Lees hier onze recensie.

 

 

 

 

 

5. The Gentlemen

Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) heeft een zeer winstgevend marihuana-imperium opgezet in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Lees hier onze recensie.

 

 

 

6. Richard Jewell

Richard Jewell, geregisseerd door Clint Eastwood, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien wat er gebeurt als de waarheid het slachtoffer wordt van wat als feit wordt gepresenteerd. “Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten.” Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is. Maar als Bryant probeert de naam van zijn cliënt te zuiveren, wacht hem een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten. Terwijl hij Richard er ondertussen van tracht te weerhouden de mensen te vertrouwen die erop uit zijn hem kapot te maken.

Lees hier onze recensie.

Lees ook: Top 10 dans films

Nieuwste artikelen

  • Dit belangrijke personage is niet te zien in tv serie Willow

  • Film & Serie Top 6: december 2022

  • Indiana Jones 5 trailer onthuld!

  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

  • Young adult top 6: december 2022

Gerelateerde artikelen

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen