Film top 6: maart 2021

Heb jij de afgelopen tijd ook al zoveel films en series gebinged en ben je op zoek naar iets nieuws om deze maand te kijken? Wij schieten je te hulp! Wij hebben namelijk 6 films en series onder elkaar gezet die je niet mag missen. Met deze film top 6 kom je de maand maart zeker door!

1. Wandavision (Disney+)

Wanda Maximoff en Vision - twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in de buitenwijken leiden - beginnen te vermoeden dat niet alles is wat het lijkt.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

2. To All the Boys: Always and Forever (Netflix)

Lara Jean zit in het laatste jaar van de middelbare school en is ze nog steeds smoorverliefd op haar vriendje Peter. Zij en Peter willen aan dezelfde universiteit gaan studeren maar is dat wel wat Lara Jean ook echt wil? Als ze te horen krijgt dat ze niet is aangenomen op de universiteit lijken haar dromen in duigen te vallen. Zal haar relatie met Peter dit wel overleven?

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

3. The Aeronauts (Amazon Prime Video)

Het is 1862 wanneer ballonpiloot Amelia Wren (Felicity Jones) samenwerkt met de grensverleggende meteoroloog James Glaisher (Eddie Redmayne) om meer kennis over het weer te vergaren, en hoger te vliegen dan iemand ooit gedaan heeft.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Cobra Kai - Seizoen 3 (Netflix)

Na het onverwachte einde van seizoen 2 likt iedereen nu zijn wonden. Sam voelt zich bekeken door haar medeleerlingen. Miguel vecht om te ontwaken uit zijn coma. Robby is op de vlucht en Johnny drinkt al zijn zorgen weg. Terwijl langzaam duidelijk wordt dat Johnny en Daniel zullen moeten samenwerken om Kreese weg te krijgen, glijdt Cobra Kai steeds meer af naar een groep vechters die geweld niet schuwen. De jonge tieners raken verdeeld. Oude vriendschappen komen onder druk te staan.

Lees hier de recensie.

 

 

 

5. The White Tiger (Netflix)

Balram is een Indiase jongen, geboren in een lage kaste. Al jong moet hij de schoolbanken verlaten om samen met zijn broer te gaan werken. Wanneer hij op een dag hoort dat de jongste zoon van hun landsheer Ooievaar, Ashok, een chauffeur zoekt, besluit hij zijn kans te wagen. Met niets meer dan zijn tot op de draad versleten kleren gaat hij naar de grote stad. Balram haalt de job binnen en werkt zich langzaam maar zeker op. Hij verdient geld, draagt nette kleren en heeft een dak boven zijn hoofd. Maar wanneer er 's nachts een dodelijk ongeval gebeurt, komt alles waarvoor Balram zo hard geknokt heeft op losse schroeven te staan.  

Lees hier de recensie.

 

 

 

6. Framing Britney Spears (uitgezonden op Net 5)

Haar opkomst was een wereldwijd fenomeen. Haar ondergang was een wrede nationale sport. Mensen die dicht bij Britney Spears staan ​​en advocaten die aan haar conservatorschap verbonden zijn, beoordelen in Framing Britney Spears haar carrière terwijl ze haar vader voor de rechtbank vecht over wie haar leven zou moeten beheersen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Top 16 beste boekverfilmingen

Nieuwste artikelen

  • Dit kunnen we van Sweet Magnolias seizoen 2 verwachten

  • Van Slag - Meghan Quinn

  • Recensie: Ring Fit Adventure | 4 hartjes

  • Chicklit.nl biedt met Storytel een maand gratis luisteren

  • Geheugenspel - Nina Verheij

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen