Film top 6: mei 2022

Wij gaan de nieuwe maand weer beginnen met allemaal nieuwe films! Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Er valt genoeg te streamen via Netflix, Disney+, Amazon Prime en sinds kort natuurlijk HBO Max. Wij zetten de leukste films en series van de maand mei voor jullie op een rijtje. Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan!

 

Spencer (Amazon Prime Video en dvd)

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten gewoon door op het landgoed van de koningin in Sandringham.  Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. 

Lees hier onze recensie van Spencer. 

The Adam Project (Netflix)

De tijdreizende gevechtspiloot Adam maakt een noodlanding in 2022 en gaat samen met zijn twaalfjarige ik op een missie om de toekomst te redden.

Lees hier onze recensie van The Adam Project. 

The Flight Attendant - Seizoen 1 (HBO Max)

Hoe het leven in een nacht kan veranderen. Stewardess Cassandra Bowden wordt met een kater wakker in haar hotelkamer in Bangkok. Naast haar ligt een dood persoon, maar ze heeft geen idee wat er gebeurd is.

Lees hier onze recensie van The Flight Attendant.

The Auschwitz Report (Netflix)

Twee Slowaakse joden ontsnappen uit Auschwitz met een rapport over de genocide in het kamp. Ze hopen dat dit stuitende bewijs zal leiden tot een gericht bombardement.

Lees hier onze recensie van The Auschwitz Report.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Bioscoop)

Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Niet in staat om hem alleen te stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ​​onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker op een gevaarlijke missie te leiden, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met het groeiende legioen van volgelingen van Grindelwald. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Perkamentus aan de zijlijn blijven?

Lees hier onze recensie van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. 

The Ice Road (Netflix)

Nadat een afgelegen diamantmijn in het uiterste noorden van Canada instort, leidt een ijsdrijver een onwaarschijnlijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om de levens van vastzittende mijnwerkers te redden.

Lees hier onze recensie van The Ice Road. 

Lees ook: Onmisbare vrouwenfilms over vriendschappen

 

Nieuwste artikelen

  • De bloemen van Juffie - Wina Eberhard

  • Warner Bros. wil meer Harry Potter content maken

  • Riverdale seizoen 7 wordt het laatste seizoen

  • Schemergeesten - Angie Sage

  • Het medaillon van Chagall - Reina Crispijn

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Young-Adult top-5: mei

  • Chicklit top-5: mei

  • Mei 2014: Man o man

Zoek in artikelen