Girl, Stop Apologizing

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt, maar bang bent om te falen, het niet goed genoeg te doen of om te worden aangesproken op je ambitie?
  'Girl, Stop Apologizing' is jouw wake-upcall! Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen: als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie we écht zijn en wat ons talent is.
  Rachel Hollis toont hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren, en de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Girl, stop apologizing - Rachel Hollis We dromen allemaal, maar heb je je dromen ook echt verwezenlijkt? Of laat je je tegenhouden door excuses? In Girl, stop apologizing laat Rachel Hollis je zien hoe je jouw hoop, verlangens en doelstellingen kunt (h)erkennen. Ze benoemt excuses die ons weerhouden van onze doelen, maar ook de vaardigheden en de houding die nodig zijn voor groei en vertrouwen komen aan bod. Het uiteindelijke doel: de best mogelijke versie van jezelf. Rachel Hollis is naast moeder, auteur en motiverende spreker ook een blogger met meer dan 1,8 miljoen volgers. 15 jaar geleden is Rachel gestart met The Hollis Company. Een blog die inmiddels is uitgegroeid tot een online community die dagelijks miljoenen vrouwen laat inspireren. Het streven van Rachel...

Lees verder

Ledenrecensies

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen